Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Těsto
- 600 gramů hladké mouky, plus na pomoučnění válu
- 300 gramů vody, vlažné
- 1 kostka čerstvého droždí (40 gramů)
- ½ čajové lžičky cukru
- 2 čajové lžičky soli
- 50 gramů oleje
Bylinkové máslo
- olej, na vymazání
- 2 stroužky česneku
- 80 gramů cibule, napůl
- 3 stonky čerstvé petržele, jen lístky
- 3 stonky čerstvé bazalky, jen lístky
- 120 gramů másla, na kousky
- 1 čajová lžička soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 724 kJ / 173 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1.4 g
Alternativní recepty
Sýrové polštářky
2 Std.
Podmáslový chléb
4 Std. 35 Min
Krém ze sušenek Lotus®
10 Min
Sýrové rohlíčky s česnekem
1 Std. 40 Min
Vánoční mandle
20 Min
Křupavý jogurtový chléb
3 Std.
Pikantní bylinkové ořechy
40 min
Bagety
35 min
Karamelizované cibulové čatní
24 Std.
Libečková sůl
5 Min
Okatý chléb
9 Std. 40 Min
Loupáky s mákem
1 godz. 30 min