Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů jahod, napůl nebo na čtvrtiny, dle potřeby
- 20 gramů citrónové šťávy
- 375 gramů cukru krupice
- Nutriční hodnoty
- na 800 gramů
- Kalorie
- 7140.9 kJ / 1704 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 402.2 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 10 g
Alternativní recepty
Ostružinové želé
1 godz.
Klasický rajčatový protlak (passata)
55 min
Rebarborovo meruňkový džem
30min
Rajčatový kečup
40min
Třešňovo-jablečný džem
1 godz.
Bezinkový sirup
2h 25 min
Libečková sůl
5 min
Džem z rebarbory a jahod
30min
Bylinkový rajčatový protlak s česnekem (passata)
1 godz. 10 min
Třešňový džem
35min
Ovocné knedlíky na páře
1 godz. 40 min
Kynutý borůvkový koláč
1h 50min