
Zařízení & příslušenství
Křupavý jogurtový chléb
Příprava 20min
Celkový 3hod.
15 plátků
Suroviny
-
vody240 gramů
-
čerstvého droždí rozdrobeného10 gramů
-
chlebové pšeničné mouky plus navíc na pomoučení350 gramů
-
chlebové žitné mouky150 gramů
-
bílého jogurtu100 gramů
-
soli2 čajové lžičky
-
medu1 čajová lžička
-
pečicího sladu (volitelně)1 čajová lžička
-
balzamikového octa (volitelně)2 polévkové lžíce
-
olej na vymazání
Nutriční hodnoty na 1 plátek
Kalorie
126.8 kcal /
530.5 kJ
Protein
4.4 g
Tuk
0.8 g
Sacharidy
25.4 g
Vláknina
1.9 g
Nasycený tuk
0.2 g
Sodík
314.8 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se Vám také líbit...
Máslo
5min
Bagety
35min
Skládaný bylinkový chléb
1hod. 20min
Domácí chléb se zákysem
2hod. 10min
Žitno-pšeničný chléb z droždí
2hod. 10min
Portugalský chléb (Pão de água)
3hod. 30min
Chléb se semínky a cibulkou
1hod. 50min
Toustový chléb se zakysanou smetanou
1hod. 40min
Domácí rohlíky
2hod. 35min
Tradiční chléb se semínky
1hod. 50min
Loupáky s mákem
1hod. 30min
Podmáslový chléb
4hod. 35min