Zařízení & příslušenství
Křupavý jogurtový chléb
Příprava 20min.
Celkový 3hod.
15 plátků
Suroviny
-
240 gramů vody
-
1 čajová lžička instantního droždí, (viz Tip)10 gramů čerstvého droždí rozdrobeného
-
350 gramů chlebové pšeničné mouky plus navíc na pomoučení
-
150 gramů hladké špaldové mouky150 gramů chlebové žitné mouky
-
100 gramů bílého jogurtu
-
2 čajové lžičky soli
-
1 čajová lžička medu
-
1 čajová lžička pečicího sladu (volitelně)
-
2 polévkové lžíce balzamikového octa (volitelně)
-
olej na vymazání
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 plátek
Sodík
314.8 mg
Protein
4.4 g
Kalorie
530.5 kJ /
126.8 kcal
Tuk
0.8 g
Vláknina
1.9 g
Nasycený tuk
0.2 g
Sacharidy
25.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Mazanec
2h 15min
Žitno-pšeničný chléb z droždí
2h 10min
Toustový chléb se zakysanou smetanou
1h 40min
Domácí chléb se zákysem
2h 10min
Podmáslový chléb
4h 35min
Portugalský chléb (Pão de água)
3h 30min
Chléb se semínky a cibulkou
1h 50min
Domácí rohlíky
2h 35min
Tradiční chléb se semínky
1h 50min
Loupáky s mákem
1h 30min
Sladký snídaňový chléb
1h 30min
Skládaný bylinkový chléb
1h 20min