Zařízení & příslušenství
Křupavý jogurtový chléb
Příprava 20min.
Celkový 3hod.
15 plátků
Suroviny
-
240 gramů vody
-
1 čajová lžička instantního droždí, (viz Tip)10 gramů čerstvého droždí rozdrobeného
-
350 gramů chlebové pšeničné mouky plus navíc na pomoučení
-
150 gramů hladké špaldové mouky150 gramů chlebové žitné mouky
-
100 gramů bílého jogurtu
-
2 čajové lžičky soli
-
1 čajová lžička medu
-
1 čajová lžička pečicího sladu (volitelně)
-
2 polévkové lžíce balzamikového octa (volitelně)
-
olej na vymazání
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 plátek
Sodík
314.8 mg
Protein
4.4 g
Kalorie
530.5 kJ /
126.8 kcal
Tuk
0.8 g
Vláknina
1.9 g
Nasycený tuk
0.2 g
Sacharidy
25.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Máslo
5 Min
Mazanec
2 Std. 15 Min
Domácí chléb se zákysem
2 Std. 10 Min
Podmáslový chléb
4 Std. 35 Min
Skládaný bylinkový chléb
1 Std. 20 Min
Sladký snídaňový chléb
1 Std. 30 Min
Žitno-pšeničný chléb z droždí
2 Std. 10 Min
Tradiční chléb se semínky
1 Std. 50 Min
Chléb se semínky a cibulkou
1 Std. 50 Min
Loupáky s mákem
1 Std. 30 Min
Portugalský chléb (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Toustový chléb se zakysanou smetanou
1 Std. 40 Min