Kedlubnová polévka s řeřichou

Kedlubnová polévka s řeřichou

3.8 12 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 35min.
6 porcí

Suroviny

  • 2 - 3 jarní cibulky na kousky (zelené části ponechte na ozdobu)
  • 500 gramů kedlubny oloupané, včetně malých kedlubnových lístků, na kousky
  • 50 gramů brambor, moučnatých oloupaných, na kousky
  • 25 gramů másla
  • 1000 gramů vody
  • 1 - 1 ½ čajové lžičky soli
  • ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
  • ¼ čajové lžičky mletého muškátového oříšku
  • 5 čajových lžiček zeleninové dochucovací pasty
    2 zeleninové bujóny (pro 0,5 l vody)
  • 10 gramů jablečného octa
  • 1 balíček řeřichy
  • 150 gramů crème fraîche

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 3 g
Kalorie 591 kJ / 142 kcal
Tuk 11 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...