
Zařízení & příslušenství
Kedlubnová polévka s řeřichou
Příprava 15min
Celkový 35min
6 porcí
Suroviny
-
jarní cibulky na kousky (zelené části ponechte na ozdobu)2 - 3
-
kedlubny oloupané, včetně malých kedlubnových lístků, na kousky500 gramů
-
brambor, moučnatých oloupaných, na kousky50 gramů
-
másla25 gramů
-
vody1000 gramů
-
soli1 - 1 ½ čajové lžičky
-
mletého černého pepře¼ čajové lžičky
-
mletého muškátového oříšku¼ čajové lžičky
-
zeleninové dochucovací pasty5 čajových lžiček
-
jablečného octa10 gramů
-
řeřichy1 balíček
-
crème fraîche150 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
142 kcal /
591 kJ
Protein
3 g
Tuk
11 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Čerstvé ze zahrady
10 recept
Česká republika
Česká republika