Kedlubnová polévka s řeřichou

Kedlubnová polévka s řeřichou

3.8 8 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 35min
6 porcí

Suroviny

  • jarní cibulky na kousky (zelené části ponechte na ozdobu)
    2 - 3
  • kedlubny oloupané, včetně malých kedlubnových lístků, na kousky
    500 gramů
  • brambor, moučnatých oloupaných, na kousky
    50 gramů
  • másla
    25 gramů
  • vody
    1000 gramů
  • soli
    1 - 1 ½ čajové lžičky
  • mletého černého pepře
    ¼ čajové lžičky
  • mletého muškátového oříšku
    ¼ čajové lžičky
  • zeleninové dochucovací pasty
    5 čajových lžiček
    2 zeleninové bujóny (pro 0,5 l vody)
  • jablečného octa
    10 gramů
  • řeřichy
    1 balíček
  • crème fraîche
    150 gramů

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 142 kcal / 591 kJ
Protein 3 g
Tuk 11 g
Sacharidy 7 g
Vláknina 2 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...