Zařízení & příslušenství
Kořeněný dýňový džem
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 zavařovací sklenice
Suroviny
-
1000 gramů dýně Hokkaidó, na kousky 5x5 cm, neoloupané
-
150 gramů vody
-
500 gramů želírovacího cukru 2:1
-
1 čajová lžička mleté skořice
-
1 - 2 špičky nože mletého hřebíčku
-
¼ čajové lžičky mletého zázvoru
-
20 gramů rumu
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 zavařovací sklenice
Protein
5 g
Kalorie
1286 kJ /
307 kcal
Tuk
0.7 g
Vláknina
4 g
Sacharidy
290 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Dýně (desetkrát jinak)
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Dýňový džus
25 Min
Džem z pomerančů
25 Min
Sůl z jehličí
5 Min
Smažené kosmatice - květy černého bezu
30 Min
Sůl s medvědím česnekem
27 Std. 25 Min
Karobovo-švestková pomazánka
30 Min
Libečková sůl
5 Min
Cukr jablko-skořice
5 Min
Pampeliškový med
3 Std. 20 Min
Pesto z medvědího česneku s dýňovými semínky
10 Min
Ananasová marmeláda s limetkou
40 Min
Cuketová čalamáda na topinky
25 Min