Zařízení & příslušenství
Kořeněný dýňový džem
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 zavařovací sklenice
Suroviny
-
1000 gramů dýně Hokkaidó, na kousky 5x5 cm, neoloupané
-
150 gramů vody
-
500 gramů želírovacího cukru 2:1
-
1 čajová lžička mleté skořice
-
1 - 2 špičky nože mletého hřebíčku
-
¼ čajové lžičky mletého zázvoru
-
20 gramů rumu
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 zavařovací sklenice
Protein
5 g
Kalorie
1286 kJ /
307 kcal
Tuk
0.7 g
Vláknina
4 g
Sacharidy
290 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Dýně (desetkrát jinak)
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Dýňový džus
25min.
Dušená rebarbora s tvarohovým krémem
25min.
Smažené kosmatice - květy černého bezu
30min.
Polévka z ředkvičkových listů
40min.
Cukr jablko-skořice
5min.
Polévka z mladých kopřiv
25min.
Džem z rebarbory a jahod
30min.
Pohankové miništoly
1hod. 50min.
Chai sirup
35min.
Dýňové bulky
2hod. 15min.
Cuketová čalamáda na topinky
25min.
Řepánky
1hod. 45min.