Zařízení & příslušenství
Kořeněný dýňový džem
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 zavařovací sklenice
Suroviny
-
1000 gramů dýně Hokkaidó, na kousky 5x5 cm, neoloupané
-
150 gramů vody
-
500 gramů želírovacího cukru 2:1
-
1 čajová lžička mleté skořice
-
1 - 2 špičky nože mletého hřebíčku
-
¼ čajové lžičky mletého zázvoru
-
20 gramů rumu
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 zavařovací sklenice
Protein
5 g
Kalorie
1286 kJ /
307 kcal
Tuk
0.7 g
Vláknina
4 g
Sacharidy
290 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Dýně (desetkrát jinak)
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Likér z lesních plodů
25min.
Fialkový sirup
2hod. 30min.
Cuketová čalamáda na topinky
25min.
Lemon curd (citrónový krém)
20min.
Vanilkový jogurt
13hod.
Libečková sůl
5min.
Cukr jablko-skořice
5min.
Čokoládový likér s chilli
50min.
Pampeliškový med
3hod. 20min.
Kakaovo-kávové mandle
30min.
Dýňový cheesecake se skořicí
1hod. 30min.
Tvarohový krém - Termix
1hod. 10min.