Kořeněný dýňový džem

Kořeněný dýňový džem

4.6 47 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 zavařovací sklenice

Suroviny

  • 1000 gramů dýně Hokkaidó, na kousky 5x5 cm, neoloupané
  • 150 gramů vody
  • 500 gramů želírovacího cukru 2:1
  • 1 čajová lžička mleté skořice
  • 1 - 2 špičky nože mletého hřebíčku
  • ¼ čajové lžičky mletého zázvoru
  • 20 gramů rumu

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 zavařovací sklenice

Protein 5 g
Kalorie 1286 kJ / 307 kcal
Tuk 0.7 g
Vláknina 4 g
Sacharidy 290 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...