Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 gramů dýně, Hokkaidó, na kousky 5x5 cm, neoloupané
- 150 gramů vody
- 500 gramů želírovacího cukru 2:1
- 1 čajová lžička mleté skořice
- 1 - 2 špičky nože mletého hřebíčku
- ¼ čajové lžičky mletého zázvoru
- 20 gramů rumu
- Nutriční hodnoty
- na 1 zavařovací sklenice
- Kalorie
- 1286 kJ / 307 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 290 g
- Tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Rajčatový kečup
40 menit
Domácí salko
2小时
Cuketová čalamáda na topinky
25 Min
Džem z rebarbory a jahod
30 menit
Perníková čokoláda s mákem a třešněmi
1 Std. 20 Min
Dýňovo-jablečný koláč
3小时
Dýňové bulky
2 godz. 15 min
Libečková sůl
5 Min
Dýňové karbanátky se špaldou
1 godz. 40 min
Dýňový hummus
1ωρ.
Dýňový džus
25 Min
Domácí ricotta
1小时 15 分钟