Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 gramů dýně, Hokkaidó, na kousky 5x5 cm, neoloupané
- 150 gramů vody
- 500 gramů želírovacího cukru 2:1
- 1 čajová lžička mleté skořice
- 1 - 2 špičky nože mletého hřebíčku
- ¼ čajové lžičky mletého zázvoru
- 20 gramů rumu
- Nutriční hodnoty
- na 1 zavařovací sklenice
- Kalorie
- 1286 kJ / 307 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 290 g
- Tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Cuketová čalamáda na topinky
25 Min
Dýňový džus
25 Min
Rajčatový džem
50min
Rajčatový kečup
40min
Dýňový lektvar
25 Min
Nádivka z cukety
50min
Karobovo-švestková pomazánka
30min
Majonéza z červené čočky
11h 15min
Špaldovo-mrkvový chléb
1h 40min
Cuketový koláč s vlašskými ořechy a datlemi
1 Std. 55 Min
Citrónová marmeláda s medem a se zázvorem
1 Std. 30 Min
Dýňový cheesecake se skořicí
1 Std. 30 Min