
Zařízení & příslušenství
Kořeněný dýňový džem
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 zavařovací sklenice
Suroviny
-
1000 gramů dýně Hokkaidó, na kousky 5x5 cm, neoloupané
-
150 gramů vody
-
500 gramů želírovacího cukru 2:1
-
1 čajová lžička mleté skořice
-
1 - 2 špičky nože mletého hřebíčku
-
¼ čajové lžičky mletého zázvoru
-
20 gramů rumu
Nutriční hodnoty na 1 zavařovací sklenice
Kalorie
307 kcal /
1286 kJ
Protein
5 g
Tuk
0.7 g
Sacharidy
290 g
Vláknina
4 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Dýně (desetkrát jinak)
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Citrónová marmeláda s medem a se zázvorem
1hod. 30min
Dýňový džus
25min
Zeleninová dochucovací pasta
45min
Rajčatový kečup
40min
Ananasová marmeláda s limetkou
40min
Rajčatový džem
50min
Kakaovo-kávové mandle
30min
Klasický rajčatový protlak (passata)
55min
Cuketová čalamáda na topinky
25min
Pampeliškový med
3hod. 20min
Třešňovo-jablečný džem
1hod.
Jahodový džem
1hod. 5min