Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 gramů dýně, Hokkaidó, na kousky 5x5 cm, neoloupané
- 150 gramů vody
- 500 gramů želírovacího cukru 2:1
- 1 čajová lžička mleté skořice
- 1 - 2 špičky nože mletého hřebíčku
- ¼ čajové lžičky mletého zázvoru
- 20 gramů rumu
- Nutriční hodnoty
- na 1 zavařovací sklenice
- Kalorie
- 1286 kJ / 307 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 290 g
- Tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Libečková sůl
5 Min
Jahodový džem
1 Std. 5 Min
Ananasová marmeláda s limetkou
40 min
Chlebíček z dýně se zázvorem
1h
Citrónová marmeláda s medem a se zázvorem
1h 30 min
Cukr jablko-skořice
5 Min
Rajčatový džem
50 min
Třešňový džem
35 min
Rebarborovo meruňkový džem
30 min
Domácí salko
2h
Džem z rebarbory a jahod
30 min
Džem z pomerančů
25 Min