Zařízení & příslušenství
Uzené maso na kapustě s bramborami a sýrovou omáčkou
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
4 porce
Suroviny
-
350 gramů kadeřavé kapusty bez košťálu
-
500 gramů vody
-
1 čajová lžička oleje
-
1 čajová lžička soli plus na dochucení
-
800 gramů brambor na kostičky (cca 1 cm)
-
1 špetka mletého černého pepře
-
400 gramů vepřové pečeně uzené, bez kosti, 4 plátky
Omáčka
-
150 gramů čerstvého sýra např. Lučiny
-
30 gramů hladké mouky
-
2 špetky mletého černého pepře
-
½ kostky zeleninového bujónu½ čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
29 g
Kalorie
1982 kJ /
473 kcal
Tuk
22 g
Vláknina
7.1 g
Sacharidy
39 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
To je maso!
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Moravské zelí
25min
Knedlíky z bramborového těsta s houbami
40min
Ruský bramborový salát
50min
Zabijačková černá polévka
35min
Kuřecí roládky plněné sýrem a houbami
1h 10min
Houskové knedlíky s pórkovo-houbovým ragú
55min
Fazole ve smetanové omáčce, podávané v chlebu
10h 50min
Noky s kyselým zelím
50min
Fazolková polévka
35min
Sekaná roláda plněná uzenou klobásou
1h 10min
Fazolový guláš s klobásou
11h 25min
Dušený špenát
25min