Uzené maso na kapustě s bramborami a sýrovou omáčkou

Uzené maso na kapustě s bramborami a sýrovou omáčkou

4.8 39 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
4 porce

Suroviny

  • 350 gramů kadeřavé kapusty bez košťálu
  • 500 gramů vody
  • 1 čajová lžička oleje
  • 1 čajová lžička soli plus na dochucení
  • 800 gramů brambor na kostičky (cca 1 cm)
  • 1 špetka mletého černého pepře
  • 400 gramů vepřové pečeně uzené, bez kosti, 4 plátky
Omáčka
  • 150 gramů čerstvého sýra např. Lučiny
  • 30 gramů hladké mouky
  • 2 špetky mletého černého pepře
  • ½ čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
    ½ kostky zeleninového bujónu

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 29 g
Kalorie 1982 kJ / 473 kcal
Tuk 22 g
Vláknina 7.1 g
Sacharidy 39 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...