Zařízení & příslušenství
Uzené maso na kapustě s bramborami a sýrovou omáčkou
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
4 porce
Suroviny
-
350 gramů kadeřavé kapusty bez košťálu
-
500 gramů vody
-
1 čajová lžička oleje
-
1 čajová lžička soli plus na dochucení
-
800 gramů brambor na kostičky (cca 1 cm)
-
1 špetka mletého černého pepře
-
400 gramů vepřové pečeně uzené, bez kosti, 4 plátky
Omáčka
-
150 gramů čerstvého sýra např. Lučiny
-
30 gramů hladké mouky
-
2 špetky mletého černého pepře
-
½ kostky zeleninového bujónu½ čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
29 g
Kalorie
1982 kJ /
473 kcal
Tuk
22 g
Vláknina
7.1 g
Sacharidy
39 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
To je maso!
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Treska s kroupotem
50min.
Kapustové rolky s jáhlami a houbovou omáčkou
1hod. 40min.
Hanácká trošková polévka
8hod. 55min.
Kapustová polévka s pálivou klobásou
35min.
Fazole ve smetanové omáčce, podávané v chlebu
10hod. 50min.
Zapečené brambory s kysaným zelím a uzeným masem
1hod. 20min.
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30min.
Fazolová polévka s klobásou
35min.
Čočková polévka
1hod. 35min.
Dušený špenát
25min.
Fazolový guláš s klobásou
11hod. 25min.
Zelňačka
25min.