Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi a pezzi (2-3 cm)
- 1000 g di latte intero
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 20 g di burro + q.b.
- 250 g di semolino di grano
Condimenti ai formaggi
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di Emmental a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di provola a pezzi (2-3 cm)
-
150
g di latte intero
nebo 150 g di panna (min. 30% di grassi) - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1925 kJ / 460 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 41.8 g
- Tuk
- 22.7 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Semolino dolce
1 Std.
Cocotte persi pien
1 Std.
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Crespelle prosciutto e mozzarella
1h 30 phút
Gnocchi alla romana (senza lattosio)
1h 50 phút
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Sformatini formaggio e aromatiche (tartra)
1 Std.
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1h 40min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2 Std. 10 Min
Quiche porri e prosciutto
1h 45 phút
Focaccia al formaggio
55min
Torta di patate borgotarese
2h