Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi a pezzi (2-3 cm)
- 1000 g di latte intero
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 20 g di burro + q.b.
- 250 g di semolino di grano
Condimenti ai formaggi
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di Emmental a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di provola a pezzi (2-3 cm)
-
150
g di latte intero
nebo 150 g di panna (min. 30% di grassi) - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1925 kJ / 460 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 41.8 g
- Tuk
- 22.7 g
- Vláknina
- 1.5 g
Alternativní recepty
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Gnocchi verdi alla romana
1j 20 menit
Gnocchi alla romana (senza lattosio)
1h 50min
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Quiche porri e prosciutto
1 Std. 45 Min
Gnocchi alla romana alle erbe con pomodorini confit
2h 40 min
Gnocchi bicolore
2j
Polenta di grano saraceno
1j
Gnocchi di zucca al Taleggio
1h 10 min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2j 10 menit
Crespelle prosciutto e mozzarella
1j 30 menit
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1 Std. 40 Min