Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi a pezzi (2-3 cm)
- 1000 g di latte intero
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 20 g di burro + q.b.
- 250 g di semolino di grano
Condimenti ai formaggi
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di Emmental a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di provola a pezzi (2-3 cm)
-
150
g di latte intero
nebo 150 g di panna (min. 30% di grassi) - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1925 kJ / 460 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 41.8 g
- Tuk
- 22.7 g
- Vláknina
- 1.5 g
Alternativní recepty
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Gnocchi alla romana alle erbe con pomodorini confit
2 Std. 40 Min
Spatzle di piselli con robiola e tonno
1 Std.
Minestra di semolino
30 Min
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1 Std. 40 Min
Frittelle di mele
40 Min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2 Std. 10 Min
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45 Min
Gnocchi di semolino con ragù di verdure
55 Min
Gnocchi verdi alla romana
1 Std. 20 Min