Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 tuorli
- 1 uovo intero
- 80 g di zucchero
- 30 g di cacao amaro in polvere
- 10 g di Grappa (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2075 kJ / 496 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 25.2 g
- Tuk
- 41.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa verde "Bagnet"
15 Min
Meringata
4hod. 30min
Semifreddo allo zabaione
12 Std. 15 Min
Minestra di castagne
1h 40 min
Polenta
1h
Zabaione
15 Min
Zabaione caldo al passito
15 Min
Crumble di frutta secca, mele e caramello
1h
Semifreddo al torrone in salsa di cioccolato
5 Std. 45 Min
Gnocchi di patate e castagne al sugo di porri e speck
1h 5 phút
Salsa tonnata
20 Min
Bonèt
2 Std.