Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g olijfolie, plus extra om in te vetten
- 2 teentjes knoflook
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 80 g mozzarella, in schijfjes
- 120 g water
- 270 g bloem, plus extra om te bestuiven
- 1 tl bakpoeder
- 1 tl zout
- 80 g ricotta
- 70 g gorgonzola
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1618 kJ / 386 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Žádné hodnocení
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30min
Valentijnkoekjes met aardbei
Žádné hodnocení
Knapperige chocolade stokjes
55min
Dille en feta flatbread
1h 20min
IJssandwich
Žádné hodnocení
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35min
Dropijs
8h 30min
Kaastaartijs
Žádné hodnocení
Vleesballetjes met parelrijst
Žádné hodnocení
Crostini met champignons en fontinakaas
Žádné hodnocení
Lentetaart met yoghurt
5h 15min