Zařízení & příslušenství
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 portions
Suroviny
-
dried red chillies8 - 10
-
eschalots100 g
-
garlic clove1
-
lemongrass white part only, cut into pieces (3 cm)1 stalk
-
shrimp paste (see Tips)2 tsp
-
vegetable oil50 g
-
Baba's fish curry powder (see Tips)1 tsp
-
water200 g
-
tamarind paste2 tbsp
-
salt½ - 1 tsp
-
sugar1 tsp
-
boneless snapper fillets cut into pieces (6 cm - see Tips)500 - 600 g
-
tomato cut into wedges200 g
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped2 sprigs
-
okra (ladies‘ fingers), cut into pieces (approx. 4 cm)100 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
762.9 mg
Protein
33.2 g
Kalorie
1433.9 kJ /
341.4 kcal
Tuk
15.4 g
Vláknina
5.8 g
Nasycený tuk
2.2 g
Sacharidy
15.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Mee Goreng Mamak
15min.
Char Kway Teow
15min.
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1hod. 20min.
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1hod. 15min.
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min.
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min.
Ayam kapitan (chicken curry)
45min.
Nasi Lemak
45min.
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min.
Sambal Petai Prawns
20min.
Nyonya Chicken Rendang
45min.
Nasi Lemak
45min.