Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)

Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)

3.8 76 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 portions

Suroviny

  • dried red chillies
    8 - 10
  • eschalots
    100 g
  • garlic clove
    1
  • lemongrass white part only, cut into pieces (3 cm)
    1 stalk
  • shrimp paste (see Tips)
    2 tsp
  • vegetable oil
    50 g
  • Baba's fish curry powder (see Tips)
    1 tsp
  • water
    200 g
  • tamarind paste
    2 tbsp
  • salt
    ½ - 1 tsp
  • sugar
    1 tsp
  • boneless snapper fillets cut into pieces (6 cm - see Tips)
    500 - 600 g
  • tomato cut into wedges
    200 g
  • fresh coriander leaves only, roughly chopped
    2 sprigs
  • okra (ladies‘ fingers), cut into pieces (approx. 4 cm)
    100 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 762.9 mg
Protein 33.2 g
Kalorie 1433.9 kJ / 341.4 kcal
Tuk 15.4 g
Vláknina 5.8 g
Nasycený tuk 2.2 g
Sacharidy 15.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...