Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 TL Salz
- 600 g Wasser
- 700 g festkochende Kartoffeln, klein (Drillinge)
- 1 Vacherin Mont d`Or (500 g), in der Holzschachtel
- 2 Knoblauchzehen, längs geviertelt
- 2 EL Weißwein, trocken
- 3 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 6 Zweige Thymian, abgezupft
- 2 Stängel Estragon, abgezupft
- 2 Lorbeerblätter
- 2 Stängel Salbei, abgezupft
- Pfeffer zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2507 kJ / 602 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 38 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratinierte Dorade mit Kartoffelsalat
1h 20 min.
Fusilli-Salat mit Mozzarella-Sauce
3h
Erdbeerquark mit Zitronenmelisse
10 Min
Dreierlei Fischfilets mit Kräutersauce und kleinen Pellkartoffeln
30 Min
Kaffee-Sabayon
10 Min
Warmer Schokoladenkuchen mit marinierten Erdbeeren
1 godz. 10 min
Heidelbeersorbet mit Sekt
5 Min
Vichysoisse
3h
Meeresfrüchte mit Weinschaumsauce
30 Min
Nudeln mit Garnelen-Spießchen, Peperoni-Käsecreme und Zuckererbsen
20min
Bruschette mit Tomaten und Bohnen
20min
Tagliatelle mit Pilzen
1 godz.