Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Möhren, in Stücken (3-4 cm)
- 200 g Petersilienwurzel, in Stücken (3-4 cm)
- 100 g Knollensellerie, in Stücken (3-4 cm)
- 300 g Kartoffeln, vorwiegend festkochend, in Stücken (3-4 cm)
- 500 g Wasser
- 4 Eier, gewaschen
- 180 g Äpfel, geschält, geviertelt
- 200 g Gewürzgurken, in Stücken
- 70 g Porree, nur der weiße Teil, in Ringen (2 mm)
- 200 g Mayonnaise
- 150 g Naturjoghurt
- 1 TL Meerrettich, aus dem Glas, gerieben
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Senf
- 1 Dose Erbsen, aus der Dose (Abtropfgew. 280 g), abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1409 kJ / 337 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 6.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Eintopf von Wintergemüsen
1h
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3h
Bunter Salat mit Miso-Tahin-Dressing
40 min
Osternest
2 Std.
Zitronen-Wermuth-Vinaigrette mit Ofengemüse
1h
Spargel in Rote-Bete-Crêpes mit pochierten Eiern
1h
Veganes Zaziki mit Dampfgemüse
40 min
Vegane Tomatensuppe mit Linsenbällchen
1h
Polnisches Sauerkrautgericht (Bigos)
1h 35min
Wurzelgemüse-Suppe mit Cashew-Pesto
2h 20 min
Kokos-Mandarinen-Kuchen (vegan)
3h
Dill-Gemüse-Suppe (Zupa koperkowa)
45 Min