Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 hojas de gelatina
- 300 g de nata
- 100 g de leche
- 20 g de café solo
- 75 g de azúcar glas
- ½ cucharadita de vainilla líquida
- 1 - 2 cucharadas de cacao en polvo (con o sin azúcar)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 754 kJ / 180 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Sacharidy
- 11.7 g
- Tuk
- 14.4 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 23 mg
Alternativní recepty
Crema catalana de chocolate
40min
Crema cuajada de queso con coulis de frutos rojos
4u. 50min
Panna cotta
6h 10 min
Tarta de queso y chocolate al vapor
1 Std.
Mousse de chocolate y café
1 Std. 20 Min
Crema fría de turrón
1 Std. 10 Min
Flan tres leches
2 Std. 30 Min
Panna cotta de arándanos
6 Std. 20 Min
Crema de galletas al caramelo
4h 15min
Postre dos chocolates y avellanas
3 Std. 30 Min
Flan de licor de café
5 Std. 15 Min
Pastel rápido de queso al caramelo
4h 20min