Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Stängel Rosmarin, abgezupft
- 5 Stängel glatte Petersilie, abgezupft
- 300 g Zwiebeln, halbiert
- 150 g Staudensellerie, in Stücken
- 120 g Möhren, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 5 EL Olivenöl
- 20 g Butter
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- 1 TL Tomatenmark
- 250 g Rinderhackfleisch
- 250 g Schweinehackfleisch (am besten aus der Schweineschulter mit Schwarte)
- 200 g Weißwein, trocken
- 200 g Rinderfond
- 5 Prisen Pfeffer
- 2 Lorbeerblätter, klein
- Wasser zum Kochen
- 400 g Tagliatelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3690 kJ / 881 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 79 g
- Tuk
- 41 g
Alternativní recepty
Hähnchengulasch mit Frischkäsesauce
30 min
Hackbällchen-Reis-Topf
40 min
White-Chicken-Pasta
40 min
Cheese-Makkaroni
30 min
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45 min
Weiße Bolognese
45 min
Shiitake-Hackfleisch-Sauce (香菇肉酱)
50 min
Königsberger Hähnchenpasta
1h 20 min
Pasta nach Paella Art
30 min
Fusilli mit Geschnetzeltem
1h
Risotto mit Steakstreifen und Frühlingsgemüse
55 min
Hähnchen Jägerart
35 min