
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Stängel Rosmarin abgezupft
- 5 Stängel glatte Petersilie abgezupft
- 300 g Zwiebeln halbiert
- 150 g Staudensellerie in Stücken
- 120 g Möhren in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 5 EL Olivenöl
- 20 g Butter
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- 1 TL Tomatenmark
- 250 g Rinderhackfleisch
- 250 g Schweinehackfleisch (am besten aus der Schweineschulter mit Schwarte)
- 200 g Weißwein, trocken
- 200 g Rinderfond
- 5 Prisen Pfeffer
- 2 Lorbeerblätter klein
- Wasser zum Kochen
- 400 g Tagliatelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 881 kcal / 3690 kJ
- Protein
- 39 g
- Tuk
- 41 g
- Sacharidy
- 79 g
Alternativní recepty
Salsiccia-Risotto
30min
Hackbällchen-Reis-Topf
40min
Königsberger Hähnchenpasta
1hod. 20min
Fusilli mit Geschnetzeltem
1hod.
Pasta nach Paella Art
30min
Hackbällchen in Rotwein-Sugo
1hod. 20min
Köttbullar mit Pilzsauce
1hod. 10min
Weiße Bolognese
45min
Risotto mit Steakstreifen und Frühlingsgemüse
55min
Orecchiette mit Salsiccia-Sauce
40min
White-Chicken-Pasta
40min
Hähnchen Jägerart
35min