Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pudla
- 250 g Wasser
- 5 g Koriander, abgezupft
- 2 Frühlingszwiebeln, in Stücken (2 cm)
- 15 g Ingwer, frisch, geschält, in Scheiben (2 mm)
- 200 g Kichererbsenmehl
- 1 TL Salz
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- ½ TL Kurkuma, gemahlen
Füllung und Fertigstellung
- 200 g Blattspinat, frisch
- 50 g Pflanzenöl
- ½ TL Kreuzkümmelsamen
- 50 g Zwiebel, geviertelt
- ½ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- ½ TL Kurkuma, gemahlen
- ½ TL Chilipulver
- 1 Prise Muskat, gerieben
- 1 Knoblauchzehe
- 150 g Paneer, in Stücken, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 150 g Sahne
- ½ TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 987 kJ / 236 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 18 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dhal
40 Min
Rote Bete Tikki
1 Std.
Tarka Dal
9h 5min
Auberginen-Kokos-Erdnuss-Curry
30min
Paneer
6 Std. 30 Min
Dal Makhani
9 Std. 30 Min
Paneer
5 Std. 30 Min
Parathas mit Blumenkohl gefüllt
45 Min
Dal Tadka
30min
Aloo Gobi (Bombay-Kartoffeln mit Blumenkohl)
50 Min
Paneer Makhani
1 Std.
Palak Paneer
45 Min