Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Sultaninen
- 50 g Wasser, heiß
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Peperoni, rot, halbiert, entkernt, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 20 g Tomatenmark
- 300 g Zucchini, in Stücken (3 cm)
- 200 g Aubergine, in Stücken (3 cm)
- 100 g Staudensellerie, in Stücken (2 cm)
- 1 TL Salz
- 1 geh. TL Oregano, getrocknet
- 25 g Pinienkerne
- 40 g Rotweinessig
- 20 g Kapern, klein
- 150 g Cherry-Tomaten, geviertelt
- 12 Scheiben Ciabatta
- 3 Stängel Basilikum, abgezupft, grob zerzupft
- 15 g Parmesan, in Späne gehobelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 487 kJ / 116 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aubergine-Parmaggiana
1h 10min
Melanzane alla Parmigiana
1h 10min
Albondigas mit feuriger Tomatensauce
40 Min
Tortilla mit Oliven-Tapenade
35min
Caponata Siciliana
30 Min
Tapenade
5min
Pizza mit Salsiccia
2h 40min
Aprikosen-Tarte
4h
Auberginenpüree
30 Min
Bruschette mit Bohnen und Thunfisch
30 Min
Sauce alla Puttanesca
25min
Risotto alla Milanese
35min