
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Sultaninen
- 50 g Wasser, heiß
- 100 g Zwiebeln halbiert
- 1 Peperoni, rot halbiert, entkernt, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 20 g Tomatenmark
- 300 g Zucchini in Stücken (3 cm)
- 200 g Aubergine in Stücken (3 cm)
- 100 g Staudensellerie in Stücken (2 cm)
- 1 TL Salz
- 1 geh. TL Oregano, getrocknet
- 25 g Pinienkerne
- 40 g Rotweinessig
- 20 g Kapern klein
- 150 g Cherry-Tomaten geviertelt
- 12 Scheiben Ciabatta
- 3 Stängel Basilikum abgezupft, grob zerzupft
- 15 g Parmesan in Späne gehobelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 116 kcal / 487 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 4 g
- Sacharidy
- 15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lombardische Aprikosentarte
1hod. 15min
Dukkah
20min
Linsentatar mit Räucherforelle
45min
Frittata italiana
20min
Tabouleh mit Aprikosen
35min
Kalte Caprese-Suppe
2hod. 15min
Gazpacho Andalusia
40min
Pudla mit Spinat und Paneer
1hod.
Tomaten-Paprika-Pisto als Gemüseergänzung zu Parmesan-Polenta-Rauten
1hod. 15min
Focaccia mit Thymian
1hod. 55min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min
Parmesan-Polenta-Rauten als Beilage zu Tomaten-Paprika-Pisto
45min