Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 70 g Wasser, kalt
- 170 g Mehl Type 550
- 100 g Kastanienmehl
- 1 TL Salz
- 120 g Butter, in Stücken
Füllung
- 40 g Pinienkerne
-
80
g Scamorza, in Stücken
nebo 80 g Bergkäse, in Stücken - 350 g Radicchio, in Stücken
- 50 g Schalotten, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 80 g Aprikosen, getrocknet, entsteint, in kleinen Würfeln (5 mm)
- 2 Eier, davon 1 Ei getrennt
- 10 g Paniermehl
- 100 g Sahne
- 1 Ei
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2330 kJ / 556 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 35 g
Alternativní recepty
Gerstenrisotto mit Pilzen
1sa 20 dk
Porree-Tarte mit Blauschimmelkäse
1sa 40 dk
Winterlicher Flammkuchen
2sa
Topinambur und Rote Bete in Ingwersud
1sa 30 dk
Malfatti mit Salbei, brauner Butter und Käse
1sa 10 dk
Marillen-Clafoutis mit Marzipan
1sa
Fruchtig-scharfes Karfiol-Wirsing-Curry
50 min
Fencheleintopf
35 min
Grünkohltaboulé mit Süßkartoffelchips
40 min
Wirsing-Risotto mit Spiegelei
50 min
Linsentatar mit Räucherforelle
45 min
Linsensuppe mit Aprikosen und Granatapfel
35 min