Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 70 g Wasser, kalt
- 170 g Mehl Type 550
- 100 g Kastanienmehl
- 1 TL Salz
- 120 g Butter, in Stücken
Füllung
- 40 g Pinienkerne
-
80
g Scamorza, in Stücken
nebo 80 g Bergkäse, in Stücken - 350 g Radicchio, in Stücken
- 50 g Schalotten, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 80 g Aprikosen, getrocknet, entsteint, in kleinen Würfeln (5 mm)
- 2 Eier, davon 1 Ei getrennt
- 10 g Paniermehl
- 100 g Sahne
- 1 Ei
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2330 kJ / 556 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 35 g
Alternativní recepty
Maronistrudel mit Schwammerln und Nüssen
50min
Spinattarte mit Zitronen-Confit
1h 30 min
Mangold-Polenta-Auflauf mit Ricotta
1h
Honigkuchen mit Blutorange
2 godz.
Linsensalat mit Rhabarber und Roastbeef
45 min
Quiche mit Schwarzwurzeln und Gruyère
1h 20 min
Paranussbraten mit Preiselbeersauce und Rosenkohl
1h 15min
Parmesan-Tarte mit roher Tomatensauce
1h 30 min
Vollkorn Mangold-Quiche
1h 30 min
Tarte Tatin
1h 15min
Lombardische Aprikosentarte
1h 15min
Grünkohl-Quiche
1h 30 min