
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 70 g Wasser, kalt
- 170 g Mehl Type 550
- 100 g Kastanienmehl
- 1 TL Salz
- 120 g Butter in Stücken
Füllung
- 40 g Pinienkerne
-
80
g Scamorza in Stücken
nebo 80 g Bergkäse in Stücken - 350 g Radicchio in Stücken
- 50 g Schalotten halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 rote Chilischote, frisch entkernt, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 80 g Aprikosen, getrocknet, entsteint in kleinen Würfeln (5 mm)
- 2 Eier davon 1 Ei getrennt
- 10 g Paniermehl
- 100 g Sahne
- 1 Ei
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 556 kcal / 2330 kJ
- Protein
- 13 g
- Tuk
- 35 g
- Sacharidy
- 41 g
Alternativní recepty
Provenzalische Tarte
1hod. 15min
Aubergine-Parmaggiana
1hod. 10min
Lauwarmer Romanescosalat
40min
Quitten-Tarte-Tatin
2hod.
Rote-Bete-Crumble mit Fenchel
1hod. 15min
Winterlicher Flammkuchen
2hod.
Auberginenpüree
1hod. 30min
Tarte Tatin
1hod. 15min
Freekeh-Salat mit Datteln und Nüssen
50min
Auberginencreme "Orient"
2hod.
Moussaka
1hod. 15min
Galettes mit Pilz-Schinken-Füllung
1hod. 35min