
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g grão-de-bico seco
- Água q.b. p/ demolhar
- 500 g entrecosto cortado em pedaços pequenos
- 1 ramo de alecrim
- 100 g vinho branco
- 2 dentes de alho esmagados
- 1 pitada de pimenta
- 1 folha de louro
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 120 g chouriço de carne cortado em rodelas
- 120 g chouriço de porco preto moira cortado em rodelas
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
nebo 1 cubo de caldo de carne - 150 g tomate em pedaços
- 1 c. chá de cominhos
- 1 c. chá de sal
- 250 g couve-lombarda cortada em pedaços
- 70 g massa tipo macarronete
- 5 g coentros
- 5 g hortelã
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 661.9 kcal / 2769.4 kJ
- Protein
- 30.8 g
- Tuk
- 41.7 g
- Sacharidy
- 38.6 g
- Vláknina
- 7.3 g
- Nasycený tuk
- 12.8 g
- Sodík
- 947.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Feijoada
1hod. 10min
Cozido à portuguesa
1hod. 35min
Rancho
2hod. 45min
Arroz de feijão com morcela
35min
Tripas à moda da Régua
2hod. 30min
Feijoada à transmontana
45min
Arroz de enchidos e feijão
35min
Arroz de nabiças e feijão vermelho
25min
Nuggets de peixe e arroz de tomate com feijão preto
1hod. 10min
Frango com molho de leitão
1hod.
Bacalhau à Gomes Sá
1hod. 30min
Moelas
7hod.