
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta und Schinken-Gemüse-Mischung
- 1 TL Butter zum Einfetten
- 200 g Emmentaler in Stücken (2 cm)
- 100 g Gruyère in Stücken (2 cm)
- 250 g Weisskabis in Stücken (3 cm)
- 200 g Hinterschinken in Tranchen, halbiert
- 1200 g Wasser
- 300 g Pasta getrocknet, z. B. Älplermagronen (Kochzeit 5 Minuten)
- 200 g Kartoffeln, festkochend geschält, in Würfeln (1 cm)
- 1 ½ TL Salz
- ½ Bund Schnittlauch (ca. 10 g), fein geschnitten
Guss
- 2 Eier frisch
- 200 g Vollrahm
- ¼ TL Muskatnuss, gemahlen
- ¼ TL Cayennepfeffer, gemahlen
- ¼ TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 905 kcal / 3781 kJ
- Protein
- 47.7 g
- Tuk
- 49 g
- Sacharidy
- 65 g
Alternativní recepty
Älpler Magronen
45min
Hörnlisalat
30min
Älpler Magronen
45min
Riz Casimir
45min
Älplermagronen
30min
Ghackets mit Hörnli
30min
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35min
Chili con Cervelat
1hod.
Hörnliauflauf
50min
Chügelipastetli
30min
Ghackets mit Hörnli-Gratin
1hod. 10min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min