Chili con Cervelat

Chili con Cervelat

4.7 142 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
4 Portionen

Suroviny

  • grüne Peperoni in Stücken (4 cm)
    150 g
  • rote Peperoni in Stücken (4 cm)
    150 g
  • Schalotten
    60 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Olivenöl
    20 g
  • Cayennepfeffer
    ½ TL
  • Paprika
    1 TL
  • Kreuzkümmel, gemahlen
    ¼ TL
  • Tomatenpüree
    40 g
  • Cervelats enthäutet, längs halbiert, in Scheiben (1 cm)
    400 g
  • gehackte Tomaten (400 g)
    1 Dose
  • Fleischbouillonwürfel (für 0,5 l)
    1
  • Salz
    ½ TL
  • Kidneybohnen abgespült, abgetropft (Abtropfgewicht 290 g)
    1 Dose
  • saurer Halbrahm
    100 g
  • Koriander Blätter abgezupft
    3 Zweigchen

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 32 g
Kalorie 2321 kJ / 559 kcal
Tuk 32 g
Sacharidy 34 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...