
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g grüne Peperoni in Stücken (4 cm)
- 150 g rote Peperoni in Stücken (4 cm)
- 60 g Schalotten
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Olivenöl
- ½ TL Cayennepfeffer
- 1 TL Paprika
- ¼ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 40 g Tomatenpüree
- 400 g Cervelats enthäutet, längs halbiert, in Scheiben (1 cm)
- 1 Dose gehackte Tomaten (400 g)
- 1 Fleischbouillonwürfel (für 0,5 l)
- ½ TL Salz
- 1 Dose Kidneybohnen abgespült, abgetropft (Abtropfgewicht 290 g)
- 100 g saurer Halbrahm
- 3 Zweigchen Koriander Blätter abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 559 kcal / 2321 kJ
- Protein
- 32 g
- Tuk
- 32 g
- Sacharidy
- 34 g
Alternativní recepty
Älpler Magronen
45min
Wurst-Käse-Salat
10min
Älpler Magronen
45min
Riz Casimir
45min
Älplermagronen
30min
Panierter Fleischkäse mit Rüebli-Risotto
40min
Ghackets mit Hörnli
30min
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35min
Älpler-Gratin
50min
Hörnliauflauf
50min
Chügelipastetli
30min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min