Kompatibilní verze
Crostini di pane alle castagne e noci con lardo e miele
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di gherigli di noci
- 280 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 380 g di farina tipo 0
- 120 g di farina di castagne
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di lardo a fettine sottili
- 20 g di miele liquido
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1537.7 kJ / 367.5 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Sacharidy
- 48.6 g
- Tuk
- 16.8 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tagliatelle di castagne al pesto di noci (senza glutine)
1j 20 menit
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1j 20 menit
Mousse di Gorgonzola e datteri
20 min
Shortbread salati
1j
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1h 10 min
Mousse di formaggio di capra e menta con composta di pere
40 min
Quiche pere e gorgonzola
1j
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1h 10 min
Bignè con tre mousse
2j
Frollini al pesto
1j 30 menit
Frollini salati al formaggio, olive e pomodori secchi
1j
Pinzimonio al Gorgonzola
30 min