Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinatura
- ½ cucchiaino di pepe bianco in grani
- ½ limone, la scorza e il succo
- ½ arancia, la scorza e il succo
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 150 g di carpaccio di pesce spada affumicato
Blinis
- 250 g di latte intero
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 150 g di farina tipo 0
- 1 uovo, tuorlo e albume separati
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 1 pizzico di sale
- burro q.b.
Terminare la preparazione
- ½ arancia, preferibilmente biologica, le zeste (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 439 kJ / 105 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 5.4 g
- Vláknina
- 0.5 g
Alternativní recepty
Tartufini salati
3h
Girelle allo zafferano con pesce spada
8h
Bignè al salmone
1h 50min
Sfoglie di mais con quenelle di baccalà e acciughe
1 Std. 30 Min
Mini cheesecake salate al basilico
3h 30min
Bocconcini alla curcuma con gamberi e stracciatella
2 Std.
Cheesecake integrale alla robiola e salmone
9 godz.
Bignè con tre mousse
2 Std.
Sformatini low carb di ricotta alla curcuma e salmone
35min
Crostini di polenta con tonno affumicato
1h
Il mio polpettone di tonno con maionese allo zenzero (di Francesca Romana Barberini)
40min
Flan al salmone affumicato
45 Min