Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 3 chiodi di garofano
- 1 stecca di cannella
- 4 pere Williams, sbucciate, a metà e private del torsolo
- 30 g di amaretti
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 20 g di liquore all'amaretto
- 20 g di zucchero di canna
- 20 g di cacao amaro in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1339 kJ / 320 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Sacharidy
- 28.3 g
- Tuk
- 20.3 g
- Nasycený tuk
- 52.5 g
- Vláknina
- 4.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi alla romana al pepe nero con radicchio e speck
2 Std. 10 Min
Meringata
4 godz. 30 min
Pere sciroppate
721h 20min
Pere a vapore con salsa al cioccolato e cardamomo
40min
Torta di pane
1h 20min
Martin sec al Barolo
4 godz. 30 min
Asparagi alla parmigiana
50min
Pesche a cottura lenta gratinate al cioccolato e amaretto
2h 30min
Lasagne valtellinesi
2h
Dolce danese di mele
50min
Pere al vino rosso
3 Std. 20 Min
Gnocchi di patate e castagne al sugo di porri e speck
1h 5min