Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di radicchio rosso di Verona, lavato e asciugato
- 30 g di brandy
- 130 g di zucchero
- 125 g di farina tipo 00 + q.b.
- 75 g di farina di mais
- 100 g di mandorle pelate tostate + q.b.
- 100 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 1 tuorlo sodo, sbriciolato
- 1 limone, la scorza grattugiata (preferibilmente biologico)
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1418 kJ / 339 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Sacharidy
- 37.6 g
- Tuk
- 18.4 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Vellutata di asparagi bianchi e prosciutto crudo (senza glutine)
35min
Torta zucchine e pinoli
50min
Zuppa primaverile
40min
Budino alla menta
2h 45min
Budino di zucca e arancia
1 Std. 35 Min
Torta di pane, frutta e farina di castagne
1h 10min
Zaleti
1h
Bicchierini integrali con yogurt e mela
1h
Biscotti zaeti
55 Min
Crumble di frutta secca, mele e caramello
1h
Risotto con lo sclopit
40min
Pinza
50min