Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di radicchio rosso di Treviso, lavato e asciugato
- 30 g di brandy
- 130 g di zucchero + q.b.
- 125 g di farina tipo 00 + q.b.
- 75 g di farina di mais
- 100 g di mandorle pelate tostate + q.b.
- 100 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 1 tuorlo sodo, sbriciolato
- 1 limone, la scorza grattugiata (preferibilmente biologico)
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1418 kJ / 339 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Sacharidy
- 37.6 g
- Tuk
- 18.4 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta ciosota radicchio e carote
1h
Radicchio in saor
3h 45 phút
Torta di zucca con farina di farro
55 Min
Torta di grano saraceno e lampone
1h 35min
Focaccia dolce veneta (Fugassa)
7h
Fugassa veneta
4小时
Torta zucca, cocco e arancia
1 godz. 30 min
Torta di mele e nocciole
1h
Focaccia dolce
45 min
Pinza
50 min
Torta all'amaretto con crema
1h 5min
Torta di grano saraceno e mele con confettura di mirtilli
1h 10min