
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di radicchio rosso di Verona lavato e asciugato
- 30 g di brandy
- 130 g di zucchero
- 125 g di farina tipo 00 + q.b.
- 75 g di farina di mais
- 100 g di mandorle pelate tostate + q.b.
- 100 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 1 tuorlo sodo, sbriciolato
- 1 limone la scorza grattugiata (preferibilmente biologico)
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 339 kcal / 1418 kJ
- Protein
- 5.9 g
- Tuk
- 18.4 g
- Sacharidy
- 37.6 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Composta di castagne, pere e vaniglia
35min
Aperitivo analcolico al cetriolo e zenzero
15min
Torta di pane, frutta e farina di castagne
1hod. 10min
Strudel di albicocche con pasta al moscato
1hod. 30min
Composta di fragole e semi di chia (senza zuccheri aggiunti)
1hod. 40min
Torta di zucchine
1hod. 55min
Torta di zucca con farina di farro
55min
Risotto con lo sclopit
40min
Paciarella
1hod.
Crostata di zucca (di Erica Liverani)
1hod. 40min
Zaleti
1hod.
Torta di carote con farina di riso
1hod.