Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di radicchio rosso di Verona, lavato e asciugato
- 30 g di brandy
- 130 g di zucchero
- 125 g di farina tipo 00 + q.b.
- 75 g di farina di mais
- 100 g di mandorle pelate tostate + q.b.
- 100 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 1 tuorlo sodo, sbriciolato
- 1 limone, la scorza grattugiata (preferibilmente biologico)
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1418 kJ / 339 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Sacharidy
- 37.6 g
- Tuk
- 18.4 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Insalata russa di rape rosse e maionese allo zenzero
40 min
Radicchio in saor
3h 45min
Rollè di radicchio
50 min
Pinza
50 min
Zaleti
1h
Salsa peverada
30 min
Torta russa di Verona
2h
Frollini salati al formaggio, olive e pomodori secchi
1h
Focaccia dolce veneta (Fugassa)
7h
Torta di ricotta
50 min
Biscotti zaeti
55 min
Crostata di ricotta e mirtilli
55 min