Fregolotta al radicchio

Fregolotta al radicchio

3.7 6 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 50min.
8 porzioni

Suroviny

  • 50 g di radicchio rosso di Verona lavato e asciugato
  • 30 g di brandy
  • 130 g di zucchero
  • 125 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 75 g di farina di mais
  • 100 g di mandorle pelate tostate + q.b.
  • 100 g di burro morbido a pezzi + q.b.
  • 1 tuorlo sodo, sbriciolato
  • 1 limone la scorza grattugiata (preferibilmente biologico)
  • 1 bustina di vaniglia in polvere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 5.9 g
Kalorie 1418 kJ / 339 kcal
Tuk 18.4 g
Vláknina 2.5 g
Sacharidy 37.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...