燕麥奇亞籽麵包

燕麥奇亞籽麵包

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 2hod.
12 人份

Suroviny

麵糰
  • 傳統燕麥片
    50 克
  • 熟白芝麻
    30 克
  • 亞麻籽
    30 克
  • 葵花籽
    30 克
  • 南瓜籽
    30 克
  • 奇亞籽
    30 克
  • 380 克
  • 乾酵母粉
    1 ½ 茶匙
  • 蜂蜜
    25 克
  • 橄欖油
    25 克
  • 高筋麵粉
    380 克
  • ¾ 茶匙
發酵和烘烤
  • 250 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 154.5 mg
Protein 6.7 g
Kalorie 901.6 kJ / 215.5 kcal
Tuk 7.6 g
Vláknina 3.4 g
Nasycený tuk 0.9 g
Sacharidy 30.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...