Zařízení & příslušenství
燕麥奇亞籽麵包
Příprava 15min.
Celkový 2hod.
12 人份
Suroviny
麵糰
-
傳統燕麥片50 克
-
熟白芝麻30 克
-
亞麻籽30 克
-
葵花籽30 克
-
南瓜籽30 克
-
奇亞籽30 克
-
水380 克
-
乾酵母粉1 ½ 茶匙
-
蜂蜜25 克
-
橄欖油25 克
-
高筋麵粉380 克
-
鹽¾ 茶匙
發酵和烘烤
-
水250 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
154.5 mg
Protein
6.7 g
Kalorie
901.6 kJ /
215.5 kcal
Tuk
7.6 g
Vláknina
3.4 g
Nasycený tuk
0.9 g
Sacharidy
30.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
溫馨烘焙坊
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan