Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Hokkaido-Kürbis (ca. 1200 g)
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 80 g Gouda, in Stücken
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 100 g Crème fraîche
- 60 g Milch
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 250 g gemischtes Hackfleisch
- 200 g Porree, in dünnen Ringen
- 1 TL Sambal Oelek
- 20 g Tomatenmark
- 1 TL Senf
- 40 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, in kleinen Stücken (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2038 kJ / 486 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 3.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hack-Kürbis-Auflauf
1h 20min
Kürbis-Hackfleisch-Tarte
1h 45min
Knoblauch-Basilikum-Hähnchen mit Kürbisgemüse
20min
Gefüllter Kürbis mit Champignons
1 Std. 40 Min
Kürbis-Hack-Auflauf
1 Std. 10 Min
Kürbis-Moussaka
1h 30min
Bratwurst-Kürbis-Bolognese
50min
Rote-Bete-Schinken-Tarte
1h 20min
Kürbis-Chili Con Carne
50min
Gnocchi-Wirsing-Auflauf mit Camembert
1 Std. 10 Min
Kürbisquiche mit Ziegenfrischkäse und Birne
1h 30min
Kürbis-Feta-Quiche
45min