Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g tomate seco, em óleo
- 20 g azeitonas pretas s/ caroço
- 20 g queijo feta
- 100 g manteiga à temperatura ambiente
- 1 c. chá de sal
- 30 g leite
- 2 ovos
- 230 g farinha tipo 65
-
25
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 661.5 kJ / 158.1 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 8.6 g
- Nasycený tuk
- 4.9 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 239.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Artisan bread
1h 30min
Pão de piza
1h
Pãezinhos de queijo
2h
Baguetes com azeite, alho e coentros
Žádné hodnocení
Pão rústico
2h
Focaccia recheada
1h 25min
Bolas de granola
50min
Pãezinhos de cereais
2h
Pães de cerveja e queijo
50min
Ciabatta com azeitonas
1h 30min
Pão de azeitonas
1 Std. 20 Min
Argolas de limão
30min