Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g di acqua
- 60 g di concentrato di pomodoro
- 10 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 370 g di farina tipo 0
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1 cucchiaino di origano secco
- sale q.b.
- 250 g di mozzarella, sgocciolata, a fettine
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 707 kJ / 169 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Sacharidy
- 20.6 g
- Tuk
- 6.9 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crocchette di riso con Parmigiano reggiano
1h
Corona di pan di pizza
4h
Focaccia tramezzino
2u. 5min
Bottoncini al latte semidolci
5h 10min
Zufoli
5h
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3h 45min
Quiche ai pomodorini
1h
Girelle alla pizza
3h 10min
Biscotti scacchiera
1 godz. 20 min
Panini al latte ripieni di crema alla vaniglia
40 min
Brioche ai peperoni
2h 45min
Crocchette di riso al forno
1h 35 min.