Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g di acqua
- 60 g di concentrato di pomodoro
- 10 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 370 g di farina tipo 0
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1 cucchiaino di origano secco
- sale q.b.
- 250 g di mozzarella, sgocciolata, a fettine
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 707 kJ / 169 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Sacharidy
- 20.6 g
- Tuk
- 6.9 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fagotto napoletano
2 godz. 15 min
Stuzzichini di Pasqua
1h 30min
Tarallini al latte
3 godz. 10 min
Bottoncini con wurstel
5 Std.
Biscotti farciti
1h 50min
Corona di orsetti
3 Std.
Mezzelune al farro con prosciutto e mozzarella
55 Min
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3 godz. 45 min
Ghirlanda centrotavola
5h 5min
Filone saporito
5 Std. 20 Min
Corona di pan di pizza
4 Std.
Ghirlanda di pane golosa
2 Std. 45 Min