Kompatibilní verze
Fagottini con cuore di cioccolato e salsa alle ciliegie
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fagottini al cioccolato
- 120 g di latte
- 30 g di zucchero
- 20 g di burro + q.b. per imburrare
-
20
g di lievito di birra fresco, sbriciolato
nebo 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - 280 g di farina tipo 00
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 uovo
- 16 pezzetti di cioccolato (circa 100 g)
- 500 g di acqua
Salsa alle ciliegie
- 600 g di ciliegie snocciolate fresche o congelate
- 10 - 15 g di amido di mais (maizena)
- 30 - 40 g di zucchero, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 663 kJ / 158 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 1.2 g
Alternativní recepty
Mousse di ricotta a Varoma
35min
Barrette biscottate alla frutta
2h 5min
Zuccottini di melanzane
45min
Frittelle di patate
45min
Fatayer agli spinaci
2h 20min
Bomboloni salati
3h 20min
Spiedini di frutta e cioccolato
30min
Quiche ai pomodorini
1h
Girelle al cioccolato
9 godz. 40 min
Ventaglietti ricoperti
2h 40min
Bon bon al cioccolato bianco
4h
Torta al cioccolato bianco e crema al whisky
9h