Flatbread à l'aneth et à la feta

Flatbread à l'aneth et à la feta

4.5 2 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 20min.
8 morceaux

Suroviny

  • 20 g d'aneth frais
  • 8 g de levure déshydratée (8 g)
  • 150 g d'eau
  • 100 g d'huile d'olive et plus pour graisser
  • 350 g de farine à pain et plus pour parsemer
  • 200 g de feta en morceaux

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 morceau/part

Protein 9 g
Kalorie 1491 kJ / 356 kcal
Tuk 20 g
Vláknina 1.9 g
Sacharidy 33 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...