Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de cebolla (150 g en trozos y 150 g en rodajas)
- 2 dientes de ajo, pelados
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
- 800 g de jitomate, en trozos
- 1 hoja de laurel seca
- sal fina, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- 1 cdita de azúcar
- 40 g de alcaparras
- 100 g de aceitunas verdes deshuesadas
- 6 filetes de pescado
- 30 g de chiles güeros, en escabeche
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1270 kJ / 304 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 509 mg
Alternativní recepty
Pescado a la diabla
30 min
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50 min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Salpicón de res
1h
Sopa de hongos, pastel de carne, ejotes y arroz de coliflor
45 min
Pescado para taquear
25 min
Pescado con salsa de morrón
45 min
Pescado empapelado al chile serrano
30 min
Pescado a la talla
40 min
Carnitas de atún
40 min
Pescado a la veracruzana
30 min
Pollo al tequila y chile pasilla
2h