Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de cebolla (150 g en trozos y 150 g en rodajas)
- 2 dientes de ajo, pelados
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
- 800 g de jitomate, en trozos
- 1 hoja de laurel seca
- sal fina, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- 1 cdita de azúcar
- 40 g de alcaparras
- 100 g de aceitunas verdes deshuesadas
- 6 filetes de pescado
- 30 g de chiles güeros, en escabeche
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1270 kJ / 304 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 509 mg
Alternativní recepty
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50 Min
Pescado para taquear
25 Min
Carnitas de atún
40 Min
Pastel azteca
1 Std. 20 Min
Salpicón de res
1 Std.
Pescado empapelado al chile serrano
30 Min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 Min
Sopa de hongos, pastel de carne, ejotes y arroz de coliflor
45 Min
Tinga de pollo TM6
30 Min
Pescado a la talla
40 Min
Pescado a la diabla
30 Min
Pescado a la veracruzana
30 Min