Pescado a la veracruzana

Pescado a la veracruzana

4.9 678 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
6 porciones

Suroviny

  • 300 g de cebolla (150 g en trozos y 150 g en rodajas)
  • 2 dientes de ajo pelados
  • 50 g de aceite de oliva extra virgen
  • 800 g de jitomate en trozos
  • 1 hoja de laurel seca
  • sal fina al gusto
  • pimienta negra molida al gusto
  • 1 cdita de azúcar
  • 40 g de alcaparras
  • 100 g de aceitunas verdes deshuesadas
  • 6 filetes de pescado
  • 30 g de chiles güeros en escabeche

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porción

Sodík 509 mg
Protein 34 g
Kalorie 1270 kJ / 304 kcal
Tuk 14 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 3 g
Sacharidy 12 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...