Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de cebolla
- 1 diente de ajo
-
15
g de manteca de cerdo
nebo 15 g de aceite -
290
g de frijol bayo entero, enlatado, sin caldo
nebo 290 g de frijoles negros cocidos, enlatados, sin caldo - queso panela, para servir
- totopos, para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 g
- Kalorie
- 2209 kJ / 526 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 71 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 26 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa martajada
50 Min
Arroz a la mexicana
50 Min
Salsa de chile de árbol
10 min
Frijoles refritos
25 Min
Tradicional sopa de fideo
35 Min
Tinga de pollo
30 Min
Chicharrón en salsa verde
35 Min
Chilaquiles rojos
25 Min
Salsa de chile de árbol seco
20min
Caldo tlalpeño
1h 20min
Pozole Rojo
1 Std. 30 Min
Chilaquiles divorciados
1 Std.