Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de cebolla
- 1 diente de ajo
-
15
g de manteca de cerdo
nebo 15 g de aceite -
290
g de frijol bayo entero, enlatado, sin caldo
nebo 290 g de frijoles negros cocidos, enlatados, sin caldo - queso panela, para servir
- totopos, para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 g
- Kalorie
- 2209 kJ / 526 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 71 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 26 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frijoles refritos
25min
Chilaquiles rojos
25min
Salsa roja de molcajete
10 min
Chilaquiles divorciados
1 godz.
Tinga de pollo
30min
Salsa martajada
50 min
Pico de gallo
5 min
Agua de jamaica
20min
Tostadas de picadillo
1 godz. 10 min
Rajas con queso
25min
Albóndigas con jitomate al chipotle
1 godz.
Arroz a la mexicana
50 min