
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de chiles secos (guajillo, pasilla, y ancho), desvenados
- 1 pizca de comino en polvo
- 1 pizca de orégano
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 2 clavos de olor
- 1 diente de ajo pelado
- 60 g de cebolla
- 500 g de jitomate en trozos
- 2 cubos de caldo de res
- 20 g de aceite (opcional)
- 10 g de vinagre de manzana
- 300 g de agua
- 1000 g de lomo de cerdo en cubos (5 x 5 cm)
- 2 cditas de sal o al gusto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 417.3 kcal / 1746.1 kJ
- Protein
- 35.5 g
- Tuk
- 26.4 g
- Sacharidy
- 10.6 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Sodík
- 893.3 mg
Alternativní recepty
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Bisteces con papas en pasilla
1hod. 15min
Salpicón de res
1hod.
Tinga de pollo TM6
30min
Tinga de pollo (500 g) - Demo presentadores
30min
Pastel azteca
1hod. 20min
Chilaquiles rojos
25min
Caldo tlalpeño
1hod. 20min
Picadillo con rajas
25min
Picadillo
25min
Bisteces en salsa verde TM6
45min
Pollo con mole TM6
1hod.