Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de chiles secos, (guajillo, pasilla, y ancho), desvenados
- 1 pizca de comino en polvo
- 1 pizca de orégano
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 2 clavos de olor
- 1 diente de ajo, pelado
- 60 g de cebolla
- 500 g de jitomate, en trozos
- 2 cubos de caldo de res
- 20 g de aceite, (opcional)
- 10 g de vinagre de manzana
- 300 g de agua
- 1000 g de lomo de cerdo, en cubos (5 x 5 cm)
- 2 cditas de sal, o al gusto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1746.1 kJ / 417.3 kcal
- Protein
- 35.5 g
- Sacharidy
- 10.6 g
- Tuk
- 26.4 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 893.3 mg
Alternativní recepty
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Tinga de pollo TM6
30min
Tinga de pollo (500 g) - Demo presentadores
30min
Bisteces con papas en pasilla
1 Std. 15 Min
Pastel azteca
1 Std. 20 Min
Salpicón de res
1 Std.
Bisteces en salsa verde TM6
45min
Enchiladas suizas
1 Std.
Entomatado de cerdo
1 Std.
Pollo con mole TM6
1 Std.
Birria de res estilo Jalisco
1h 45min
Pollo con mole verde
1 Std.