
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de frijoles negros, hidratados en agua por 12 hrs
- 100 g de cebolla blanca en trozos
- 2 dientes de ajo pelados
- 1 ½ cdita de sal fina o al gusto
- 30 g de aceite vegetal
- 1750 - 1800 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 204 kcal / 858 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 29 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Sopa de lentejas
1hod. 30min
Frijoles refritos
25min
Frijoles refritos
20min
Arroz primavera
40min
Arroz rojo
1hod. 25min
Frijoles negros
25min
Picadillo con rajas
25min
Tostadas de picadillo
1hod. 10min
Picadillo
25min
Caldo de pollo de la abuela
1hod. 15min
Caldo de pollo con arroz
35min
Frijoles de la olla
2hod.