![Frijoles negros Frijoles negros](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D18E9BF5-80CB-459F-A818-68D173AD3C9B/Derivates/744b9530-65ae-4146-90aa-04c3038904d2.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de frijoles negros, hidratados en agua por 12 hrs
- 100 g de cebolla blanca, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 1 ½ cdita de sal fina, o al gusto
- 30 g de aceite vegetal
- 1750 - 1800 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 858 kJ / 204 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Frijoles refritos
25min
Chilaquiles divorciados
1 godz.
Caldo de pollo con arroz
35 min
Caldo de pollo de la abuela
1h 15min
Sopa de lentejas
1ч. 30 мин.
Picadillo con rajas
25min
Arroz primavera
40 мин.
Arroz blanco con verduras
40 мин.
Sopa de verduras y albóndigas
40 мин.
Frijoles de la olla
2ч.
Arroz rojo
1h 25min
Picadillo
25min