Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 820 g de frijoles negros cocidos, con el caldo de cocción
- 1 diente de ajo, pelado
- 330 g de puré de jitomate
- 700 g de agua
- 2 pizcas de comino en polvo
- 20 g de quinoa blanca
- ¼ cdita de sal fina, o al gusto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 473 kJ / 113 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 1 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 8 g
- Sodík
- 413 mg
Alternativní recepty
Sopa de calabacitas
40 min
Crema de espinacas con nuez
20 min
Sopa de lentejas
1 godz. 30 min
Sopa de lentejas con plátano
1h 25min
Sopa de frijol y hoja de aguacate
8h 50min
Sopa de habas
2h
Crema conde bicolor
40 min
Sopa de jitomate y elote
40 min
Sopa de frijol bayo con cilantro
30 min
Sopa de poro y papa
40 min
Sopa de frijol con quinoa
1h
Sopa de poro y papa
40 min