Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
- 800 g de jitomate, en cuartos
- 150 g cebolla
- 1 hoja de laurel seca
- ½ cditas sal
- 6 - 8 pizca pimienta negra molida
- 1 cditas azúcar
- 40 g alcaparra
- 100 g aceituna verde, sin hueso
- 3 - 5 pizca sal
- 6 filete de pescado
- 30 g de chiles güeros en escabeche
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1270 kJ / 304 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 509 mg
Alternativní recepty
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Tinga de pollo (500 g) - Demo presentadores
30 min
Cochinita Pibil Demo
15min
Todo en uno: Arroz blanco y rollitos de pollo con verduras - Demo presentadores
40 min
Adobo con carne
50 menit
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35 Min
Puré de papa y poro
40 min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Lomo en salsa de cacahuate
15min
Mole de olla de la abuela
1 Std. 40 Min
Nieve de pepino
10 min
Papitas negras
55 Min