
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
- 800 g de jitomate en cuartos
- 150 g cebolla
- 1 hoja de laurel seca
- ½ cditas sal
- 6 - 8 pizca pimienta negra molida
- 1 cditas azúcar
- 40 g alcaparra
- 100 g aceituna verde, sin hueso
- 3 - 5 pizca sal
- 6 filete de pescado
- 30 g de chiles güeros en escabeche
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 304 kcal / 1270 kJ
- Protein
- 34 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 12 g
- Vláknina
- 3 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Sodík
- 509 mg
Alternativní recepty
Salpicón de res
1hod.
Entomatadas de pollo
40min
Chilaquiles Rojos
25min
Salmón con ajonjolí y sopa de chícharos.
1hod.
Sake de pescado al vapor con arroz negro y brócoli
55min
Tinga de pollo TM6
30min
Tinga de pollo (500 g) - Demo presentadores
30min
Pollo entero picante con papas y salsa de cilantro
4hod. 30min
Gelatina de cajeta
4hod.
Tostadas de Pollo con Rajas
40min
Todo en uno: Arroz blanco y rollitos de pollo con verduras - Demo presentadores
40min
Cochinita Pibil Demo
15min