Pescado a la Veracruzana
TM6

Pescado a la Veracruzana

4.7 (7 hodnocení)

Suroviny

  • 2 dientes de ajo
  • 50 g de aceite de oliva extra virgen
  • 800 g de jitomate, en cuartos
  • 150 g cebolla
  • 1 hoja de laurel seca
  • ½ cditas sal
  • 6 - 8 pizca pimienta negra molida
  • 1 cditas azúcar
  • 40 g alcaparra
  • 100 g aceituna verde, sin hueso
  • 3 - 5 pizca sal
  • 6 filete de pescado
  • 30 g de chiles güeros en escabeche

Nutriční hodnoty
na 1 porción
Kalorie
1270 kJ / 304 kcal
Protein
34 g
Sacharidy
12 g
Tuk
14 g
Nasycený tuk
3 g
Vláknina
3 g
Sodík
509 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty