Pescado a la Veracruzana

Pescado a la Veracruzana

4.5 13 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 30min
6 porciones

Suroviny

  • dientes de ajo
    2
  • de aceite de oliva extra virgen
    50 g
  • de jitomate en cuartos
    800 g
  • cebolla
    150 g
  • hoja de laurel seca
    1
  • sal
    ½ cditas
  • pimienta negra molida
    6 - 8 pizca
  • azúcar
    1 cditas
  • alcaparra
    40 g
  • aceituna verde, sin hueso
    100 g
  • sal
    3 - 5 pizca
  • filete de pescado
    6
  • de chiles güeros en escabeche
    30 g

Nutriční hodnoty na 1 porción

Kalorie 304 kcal / 1270 kJ
Protein 34 g
Tuk 14 g
Sacharidy 12 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 3 g
Sodík 509 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...