Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Merengue de avellana
- aceite de girasol, para engrasar
- 250 g de azúcar
- 150 g de avellanas
- 5 claras de huevo
- 1 cucharada de vinagre de vino blanco
Relleno
- 75 g de caramelo macizo, tipo Werther's Original®
- 1 plátano (aprox. 120 g)
- 100 g de crema (min 30% de grasa), fría
Cobertura
- 100 g de chocolate amargo (50% cocoa), en trocitos
- 80 g de crema (min 30% de grasa)
- 1 cucharadita de vainilla
Para montar
- 50 g de chocolate amargo, en un trozo
- 35 g de avellanas tostadas y peladas
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1461 kJ / 349 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pastel de calabacita
1h 20 phút
Barras de chocolate blanco
Žádné hodnocení
Ganache de chocolate
35 Min
Bocaditos de chocolate blanco y caramelo salado TM6
1h 30min
Dulce de leche
2 Std.
Mousse de chocolate
3 Std. 20 Min
Postre melba de duraznos
35 Min
Pastel de durazno y ciruela
1h
Galletas Sarah Bernhardt
14u.
Duraznos horneados con merengue
40 λεπτ.
Barras de chocolate con menta
1h
Crema de chocolate con queso
1h 20 phút