Merengue de avellana con relleno de banana toffee

Merengue de avellana con relleno de banana toffee

4.7 3 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 3hod. 15min.
12 rebanadas

Suroviny

Merengue de avellana
  • aceite de girasol para engrasar
  • 250 g de azúcar
  • 150 g de avellanas
  • 5 claras de huevo
  • 1 cucharada de vinagre de vino blanco
Relleno
  • 75 g de caramelo macizo tipo Werther's Original®
  • 1 plátano (aprox. 120 g)
  • 100 g de crema (min 30% de grasa) fría
Cobertura
  • 100 g de chocolate amargo (50% cocoa), en trocitos
  • 80 g de crema (min 30% de grasa)
  • 1 cucharadita de vainilla
Para montar
  • 50 g de chocolate amargo en un trozo
  • 35 g de avellanas tostadas y peladas

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 rebanada

Protein 6 g
Kalorie 1461 kJ / 349 kcal
Tuk 21 g
Vláknina 2.2 g
Sacharidy 34 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...