Kompatibilní verze
Breadcake à la farine de châtaigne et au gingembre
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de dattes dénoyautées
- 60 g d'amandes décortiquées
- 100 g de gingembre confit
- 15 g de graines de tournesol
- 125 g de yaourt nature
- 100 g de farine de châtaigne
- 70 g de farine de riz
- 40 g de fécule de maïs
- 40 g de miel liquide
- 30 g d'huile de pépins de raisin
- 2 œufs
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 818.7 kJ / 195.9 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Sacharidy
- 26.4 g
- Tuk
- 7.7 g
- Vláknina
- 2.2 g
Alternativní recepty
Banana bread (sans gluten)
1h
Cookie aux agrumes sans gluten
30min
Gâteau moelleux miel et cardamome
40min
Pudding banane-raisin sans sucre ajouté
1h
Riz au lait amande-verveine
1h 30min
Le pain bannique
30min
Cake sans gluten aux fruits confits et raisins secs
2hod. 15min
Brioche sans gluten
3 Std. 15 Min
Pain sans gluten riz et soja
3 Std. 15 Min
Pain à la châtaigne
2 Std. 55 Min
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2hod. 30min
Pain sans gluten pois chiches et graines
3 Std. 15 Min