
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 220 g d'eau
- 20 g de levure boulangère fraîche émiettée
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 400 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel
- 30 g de saindoux
La garniture
- 500 g d'eau
- 500 g de fanes de navet
- ½ gousse d'ail (volitelně)
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 12 filets d'anchois à l'huile
- 4 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 20 - 30 g de pignons de pin
- 1 pincée de poivre noir moulu à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 761 kcal / 3184 kJ
- Protein
- 27 g
- Tuk
- 27.9 g
- Sacharidy
- 107.2 g
- Vláknina
- 10.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte renversée aux navets et choux-raves
2h 25min
Tourte aux blettes
13h
Cake aux blettes, au lard et aux pruneaux
1h 30min
Galettes de panais à la coriandre et flocons d'avoine
40min
Tajine de légumes racines au carvi
1h
Tatin aux navets
1h 10min
Gratin de blettes
1h
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1h 30min
Couronne de légumes aux graines de courge
1h 20min
Chou-fleur à la tomate et aux anchois
1h 10min
Gratin de blette au tofu soyeux
1h
Quenelles de blettes au four
1h 5min