Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 220 g d'eau
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 400 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel
- 30 g de saindoux
La garniture
- 500 g d'eau
- 500 g de fanes de navet
- ½ gousse d'ail (volitelně)
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 12 filets d'anchois à l'huile
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 20 - 30 g de pignons de pin
- 1 pincée de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3184 kJ / 761 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 107.2 g
- Tuk
- 27.9 g
- Vláknina
- 10.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tatin aux navets
1h 10min
Galettes de pois chiche à la tomate
30 min
Tarte aux blettes et ricotta
1h 40min
Gratin de blettes
1h
Garbure au tofu
1 godz. 45 min
Tourte aux blettes
13h
Cake aux blettes, au lard et aux pruneaux
1h 30min
Terrine épinard-brocoli
4 godz. 45 min
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1h 30min
Farci charentais
2h
Gratin de blette au tofu soyeux
1h
Pirojki (petits chaussons fourrés)
2h