Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 220 g d'eau
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 400 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel
- 30 g de saindoux
La garniture
- 500 g d'eau
- 500 g de fanes de navet
- ½ gousse d'ail (volitelně)
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 12 filets d'anchois à l'huile
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 20 - 30 g de pignons de pin
- 1 pincée de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3184 kJ / 761 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 107.2 g
- Tuk
- 27.9 g
- Vláknina
- 10.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chou rouge aux raisins secs et chorizo
35min
Potée de haricots azuki à la provençale
13h
Tourte aux blettes
13h
Tarte de Savoie au chou
1 godz. 30 min
Tarte de polenta aux fruits
40min
Tatin aux navets
1h 10 min
Gratin de blette au tofu soyeux
1u.
Garbure au tofu
1h 45min
Tarte renversée aux navets et choux-raves
2h 25 min
Gratin de blettes
1u.
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1u.
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1 godz. 30 min