Kompatibilní verze
Tiradito de camarones con pasta de ají amarillo
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cocción de los camarones
- 500 g de camarones crudos calibre 36/40, sin cáscara y desvenado
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 15 g de jugo de limón recién exprimido
- 500 g de agua
Pasta de ají amarillo
- 300 g de ají amarillo fresco, cortados en cuatro y sin semillas
- 3000 g de agua
- 40 g de azúcar rubia
- 40 g de vinagre de manzana
- 50 g de aceite de maravilla
- ½ cucharadita de sal
Salsa y montaje
- 30 g de jugo de limón recién exprimido
- 10 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 10 g de hojas de cilantro fresco para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 862 kJ / 206 kcal
- Protein
- 14.9 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 11.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Causa peruana de camarones
2 Std. 50 Min
Sofrito chileno
20min
Ricotta casera
50min
Crema de zapallo camote aromatizada al jengibre
50min
Mousse de maracuyá
2 godz. 10 min
Mini hamburguesas de zanahoria y salsa de palta
50min
Solomillo de cerdo con puré de arvejitas
2h 25 min
Crema de zapallito italiano
50min
Pastelera de choclo
1u.
Pisco sour
10 Min
Arroz sabroso
25 min
Pebre
20min