Kompatibilní verze
Tiradito de camarones con pasta de ají amarillo
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cocción de los camarones
- 500 g de camarones crudos calibre 36/40, sin cáscara y desvenado
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 15 g de jugo de limón recién exprimido
- 500 g de agua
Pasta de ají amarillo
- 300 g de ají amarillo fresco, cortados en cuatro y sin semillas
- 3000 g de agua
- 40 g de azúcar rubia
- 40 g de vinagre de manzana
- 50 g de aceite de maravilla
- ½ cucharadita de sal
Salsa y montaje
- 30 g de jugo de limón recién exprimido
- 10 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 10 g de hojas de cilantro fresco para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 862 kJ / 206 kcal
- Protein
- 14.9 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 11.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Asado alemán
1h 25min
Cremoso de mote
1 godz. 20 min
Reineta al vapor con salsa de limón y almendras
40 min
Budín de atún
50 min
Porotos granados con mazamorra
1h 15min
Queque de zanahoria y naranja
2h 15min
Chupe de locos
1 godz. 20 min
Pie de limón
3h 15min
Pasta de ave palta y ave pimentón
35 min
Pan amasado
55 min
Pastelera de choclo
1h
Pebre
20 min