Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 200 g de farine de maïs
- 270 g d'eau
- 10 g de sel
- 30 g d'huile de colza
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1079.6 kJ / 257.2 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 46.2 g
- Tuk
- 4.5 g
- Vláknina
- 2.6 g
Alternativní recepty
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4h
Pain aux noix
3h 15min
Pain aux céréales
3 Std. 30 Min
Pain aux graines
5h
Pain aux noisettes
3h 15min
Pain complet
5h
Pain de campagne
4h
Pain aux fruits secs
3h 45min
Pain à la châtaigne
2 godz. 55 min
Pain à la farine d'épeautre
3h
Le pain de type 80 (Bruno Dinel)
3h 5min
Baguette tradi'graines
3 Std. 30 Min