Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 150 g de caramel au beurre salé
- 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 250 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
Le jour même
- 30 g de poudre au caramel maison (voir "Conseil(s)")
- 30 g de cacao en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 420.5 kJ / 100.8 kcal
- Protein
- 1.2 g
- Sacharidy
- 11.5 g
- Tuk
- 5.3 g
- Vláknina
- 1.2 g
Alternativní recepty
Truffes chocolat-noisette
12 Std.
Saucisson au chocolat
6h 15min
Poudre au caramel
1 Std.
Biscuits aquarium
1 Std. 45 Min
Bavarois meringué aux fraises
4h
Glace au parmesan
12 Std.
Sorbet mojito
12 Std.
Glace caramel au beurre salé
12 Std.
Guimauves à la fraise
3h 35min
Mousse au caramel salé
4h 30min
SEPTEMBRE - Caramels mous au beurre salé - Laurent Clément
3h 10min
Petits oursons guimauve-chocolat
4h