Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 chipolatas (250 g environ)
- 40 g de parmesan
- 1 échalote, pelée et coupée en deux
- 30 g de beurre
-
1
cube de bouillon de poule
nebo 1 cube de bouillon de légumes - 620 g d'eau
- 200 g de riz spécial risotto
- 200 g de petits pois surgelés, non décongelés
- 1 c. à soupe de mascarpone
- poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2581 kJ / 619 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 37 g
Alternativní recepty
"Perlotto" express, petits pois et jambon
15min
Gnocchis à la carbonara
15min
Riz à la tomate et aux saucisses
30min
Risotto à la viande hachée
45 min
Coquillettes chorizo-comté
15min
Pâtes au jambon et au chorizo
30min
Crozetto aux lardons et poivrons
40min
Risotto à la saucisse et à la trévise
35min
Coquillettes au jambon, petits pois et menthe
20min
Gratin de crozets au jambon
1u.
Fregola sarda, tomates, lardons et petits pois
35min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35min