Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 chipolatas (250 g environ)
- 40 g de parmesan
- 1 échalote, pelée et coupée en deux
- 30 g de beurre
-
1
cube de bouillon de poule
nebo 1 cube de bouillon de légumes - 620 g d'eau
- 200 g de riz spécial risotto
- 200 g de petits pois surgelés, non décongelés
- 1 c. à soupe de mascarpone
- poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2581 kJ / 619 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 37 g
Alternativní recepty
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40 Min
"Perlotto" express, petits pois et jambon
15min
Risotto à la viande hachée
45 min
Riz à la tomate et aux saucisses
30 min
Risotto à l'espagnole
30 min
Crozetto aux lardons et poivrons
40 Min
Risotto au poireau et à la pancetta
35min
Risotto au vin rouge
45 min
Coquillettes au jambon, petits pois et menthe
20 min
Blanquette de volaille à l'estragon (nouvelle recette)
40 Min
Gnocchis à la carbonara
15min
Risotto à la saucisse et à la trévise
35min