Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de carotte, coupée en tronçons
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 100 g de lardons fumés
- 20 g de farine de blé
- 250 - 300 g de vin rouge
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 branche de thym frais, effeuillée
- 1 feuille de laurier
- 1 c. à soupe de fond de veau
- 300 g d'eau
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 8 pommes de terre moyennes, coupées en deux dans la longueur
- 600 g d'escalopes de poulet, coupées en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2178 kJ / 516.8 kcal
- Protein
- 52 g
- Sacharidy
- 39.3 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 784 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Porc teriyaki aux pommes
2h 20min
Ragoût de poulet, chorizo et pommes de terre
50min
Filet mignon Douanier Rousseau
50min
Poulet à l’ananas à la cubaine
50min
Rocambole de carne (Roulé de bœuf haché)
1 Std. 5 Min
Picadillo à la cubaine
50min
Curry de porc aux pommes de terre
1h 15min
Poulet et pommes de terre, sauce miel-soja
45 Min
Sauté de porc à l'hawaïenne
45 Min
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2 Std.
Poulet à la moutarde et pommes vapeur
45 Min
Sauté de porc au cidre
1h