Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de carotte, coupée en tronçons
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 100 g de lardons fumés
- 20 g de farine de blé
- 250 - 300 g de vin rouge
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 branche de thym frais, effeuillée
- 1 feuille de laurier
- 1 c. à soupe de fond de veau
- 300 g d'eau
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 8 pommes de terre moyennes, coupées en deux dans la longueur
- 600 g d'escalopes de poulet, coupées en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2178 kJ / 516.8 kcal
- Protein
- 52 g
- Sacharidy
- 39.3 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 784 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poulet à l'ail
50min
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2h
Dinde à la crème, au bacon et au poireau
35min
Travers de porc à la moutarde
1h 20min
Porc aigre-doux à la purée
40 min
Filet mignon Douanier Rousseau
50min
Bobotie (Gratin de bœuf)
50min
Cassoulet portugais (feijoada à transmontana)
45 Min
Irish stew
3u. 30min
Sauté de porc à l'hawaïenne
45 Min
Poulet à la moutarde et pommes vapeur
45 Min
Ragoût de canard et tagliatelle
30min