Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de parmesan en cubes
- 1 zeste de citron jaune non traité de 8 cm de long
- 70 g de biscuits apéritifs salés, type Tuc nature
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 50 g de farine de blé
- 40 g de beurre
- 400 g de champignons de Paris en conserve (réserver 150 g d'eau de conservation)
- 600 g de dos de cabillaud, frais ou décongelé et épongé, en gros cubes
- 200 g de lait
- sel
- poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2003 kJ / 480 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 25 g
Alternativní recepty
Gratin de lieu et de poireaux au cheddar
45 Min
Crumble de poulet aux poireaux
50 min
Clafoutis aux épinards, saumon et feta
55 Min
Lasagne au saumon et poivron
1 Std. 10 Min
Poisson au crumble d'herbes
35min
Soufflé de crabe aux fines herbes
55 Min
Croquettes de crabe
25min
Courgette ronde farcie de brandade
1h 25min
Muffins au saumon et à l'aneth
45 Min
Aiguillettes de canard panées aux noisettes, purée de céleri et sauce au cidre
1h
Crumble de truite fumée aux herbes
25min
Pommes de terre et saumon au four à l'aneth
1 godz. 15 min