Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de parmesan en cubes
- 1 zeste de citron jaune non traité de 8 cm de long
- 70 g de biscuits apéritifs salés, type Tuc nature
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 50 g de farine de blé
- 40 g de beurre
- 400 g de champignons de Paris en conserve (réserver 150 g d'eau de conservation)
- 600 g de dos de cabillaud, frais ou décongelé et épongé, en gros cubes
- 200 g de lait
- sel
- poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2003 kJ / 480 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 25 g
Alternativní recepty
Lasagne au saumon et poivron
1h 10 min
Gratin de lieu et de poireaux au cheddar
45 min
Parmentier de carotte au poisson
1 Std.
Cocotte de poisson gratinée aux champignons
1 Std.
Crumble de saumon et tomates aux graines
50 min
Crumble de poisson
1 Std.
Risotto au poireau et saumon fumé
40 min
Risotto au citron et crevettes à l'ail
55 min
Cabillaud chorizo-tomate
25 min
Clafoutis aux épinards, saumon et feta
55 min
Risotto au saumon
45 min
Parmentier de poisson au chèvre et persillade
1 Std. 15 Min