Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de flocons d'avoine
- 75 g de beurre froid en dés
- 50 g de fromage râpé
- du sel
- 2 blancs de poireau (300 g), en tronçons
- 30 g de farine de blé
- 1 cube de bouillon de volaille
- 30 g de beurre
- 375 g de lait
- 300 g de blancs de poulet en petits dés
- 100 g de fromage à tartiner
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3209 kJ / 766 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 36 g
Alternativní recepty
Parmentier de carotte au poisson
1h
Parmentier de chou-fleur au saumon
1h 15min
Crumble de potiron et jambon
1 godz. 10 min
Crumble de poulet au poireau
50 min
Lasagne de courgette
1h 25min
Gratin de poulet aux carottes, millet et parmesan
1h
Hachis parmentier à la carotte
1 godz. 10 min
Crumble de poulet aux légumes d'automne
1h 15min
Couscous de brocoli, poulet au yaourt et au curry
40 min
Parmentier de patate douce au saumon et poireau
55 min
Crumble de poireau au chorizo doux
50 min
Lasagnes à la fondue de poireaux
1h