Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de flocons d'avoine
- 75 g de beurre froid en dés
- 50 g de fromage râpé
- du sel
- 2 blancs de poireau (300 g), en tronçons
- 30 g de farine de blé
- 1 cube de bouillon de volaille
- 30 g de beurre
- 375 g de lait
- 300 g de blancs de poulet en petits dés
- 100 g de fromage à tartiner
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3209 kJ / 766 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 36 g
Alternativní recepty
Risotto au chou-fleur
45 min
Crumble de poireau au chorizo doux
50 min
Gratin de patate douce, poulet fumé
1h
Poulet sauce Alfredo au brocoli
30 min
Crumble de poulet au poireau
50 min
Flan poivron-chorizo-chèvre
45 min
Hachis parmentier à la carotte
1h 10min
Risotto à la betterave
30 min
Parmentier de poulet au curry
1h 15min
Mini-gaufres carotte-chorizo
1h
Parmentier de chou-fleur au saumon
1h 15min
Parmentier de boudin à la patate douce
50 min