Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- 3 uova
- 3 tuorli
- 200 g di zucchero
- 200 g di Marsala
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaio di olio di mandorla
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1189 kJ / 284 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 28.1 g
- Tuk
- 13.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zabaione (TM6)
15 Min
Meringata
4 godz. 30 min
Crema di Cogne
15 Min
Gelato allo zabaione
10u. 20min
Zabaione
15 Min
Meringhe
2 Std.
Crema agli amaretti "salva dessert"
10 Min
Semifreddo al torrone in salsa di cioccolato
5h 45min
Mini bonet
2 Std.
Crema catalana (di Luca Montersino)
25min
Bonèt
2 Std.
Zuppa inglese
6h