Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
- 3 uova
- 3 tuorli
- 200 g di zucchero
- 200 g di Marsala
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaio di olio di mandorla
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1094.7 kJ / 261.6 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Sacharidy
- 23.5 g
- Tuk
- 15.2 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 55.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vol-au-vent con mousse al Gorgonzola (per 2 persone)
45min
Semifreddo mandorlato
8h 20min
Zabaione
15min
Semifreddo alle castagne
12h 15min
Pere al vino con crema inglese
4h 30min
Semifreddo al torrone in salsa di cioccolato
5 Std. 45 Min
Mini bonet
2 Std.
Torta di nocciole piemontese con zabaione
1 Std. 30 Min
Tiramisù allo zabaione
7 Std.
Gelato alla crema
10 godz. 15 min
Fonduta
8h 20min
Polenta con fonduta di formaggi
1h 15min