Zařízení & příslušenství
Caldeirada (Fish Stew)
Příprava 15min.
Celkový 45min.
6 portions
Suroviny
-
4 - 6 white grouper, fillets (approx. 800 g)ling fillets (approx. 800 g)4 - 6
-
ripe tomatoes 300 g diced, 400 g quartered700 g
-
green pepper sliced100 g
-
red pepper sliced100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
garlic cloves2
-
onions 150 g quartered, 150 g sliced300 g
-
olive oil30 g
-
1 ½ tsp fish stock paste, homemadefish stock cubes (for 0.5 l each)1 ½
-
dried bay leaves1
-
dried chilli flakes (volitelně)1 pinch
-
floury potatoes peeled, sliced (1 cm)1000 g
-
white wine200 g
-
water50 g
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
31 g
Kalorie
1486 kJ /
356 kcal
Tuk
6 g
Sacharidy
38 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Portuguese Classics
9 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Potatoes with Yoghurt Sauce
40min
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
1h 15min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1h
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Stuffed vegetables
1h 5min
Tofu stew
30min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50min
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1h
Veracruz Fish
30min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1h 15min