Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
4 - 6
ling fillets (approx. 800 g)
nebo 4 - 6 white grouper fillets (approx. 800 g) - 700 g ripe tomatoes, 300 g diced, 400 g quartered
- 100 g green pepper, sliced
- 100 g red pepper, sliced
- 1 tsp fine sea salt
- 2 garlic cloves
- 300 g onions, 150 g quartered, 150 g sliced
- 30 g olive oil
-
1 ½
fish stock cubes (for 0.5 l each)
nebo 1 ½ tsp fish stock paste, homemade - 1 bay leaf, dried
- 1 pinch dried chilli flakes (volitelně)
- 1000 g floury potatoes, peeled, sliced (1 cm)
- 200 g white wine
- 50 g water
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1486 kJ / 356 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 6 g
Alternativní recepty
Seafood Risotto
40min
Brodet (Fish stew)
1 godz. 15 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Mackerel and Lemon Trofie
30min
Three Course Meal for Two: Vegetable Soup, Baked Chicken Casserole with Rice, Steamed Cinnamon Apple
1 godz. 15 min
Fish curry
35min
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30min
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
1 godz. 15 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Fish Stew
45min
Keralan Fish Curry
30min