Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
4 - 6
ling fillets (approx. 800 g)
nebo 4 - 6 white grouper fillets (approx. 800 g) - 700 g ripe tomatoes, 300 g diced, 400 g quartered
- 100 g green pepper, sliced
- 100 g red pepper, sliced
- 1 tsp fine sea salt
- 2 garlic cloves
- 300 g onions, 150 g quartered, 150 g sliced
- 30 g olive oil
-
1 ½
fish stock cubes (for 0.5 l each)
nebo 1 ½ tsp fish stock paste, homemade - 1 bay leaf, dried
- 1 pinch dried chilli flakes (volitelně)
- 1000 g floury potatoes, peeled, sliced (1 cm)
- 200 g white wine
- 50 g water
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1486 kJ / 356 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 6 g
Alternativní recepty
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Steamed Garlic Prawns
30 Min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 Min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 Min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 Min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50min
Seafood Korma
40 Min
Prawn Curry
30 Min
Sardine and Pea Pilaf
40 Min
Fish Stew
45min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 Min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15min