Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g extra virgin olive oil
- 100 g onions, quartered
- 2 roasted red peppers, preserved
- 2 garlic cloves
- 100 g tinned chopped tomatoes
- 150 g dry white wine
- 200 g fish stock
- 8 - 10 saffron threads
- ½ tsp smoked paprika, hot or sweet
- 1 pinch fine sea salt
- 500 g potatoes, peeled, cut in pieces (2-3 cm)
- 500 g fresh mussels, scrubbed and debearded
- 800 g gilthead bream, fillets, sliced (5 cm)
- 1 Tbsp fresh parsley, leaves only, roughly chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1899 kJ / 454 kcal
- Protein
- 49.59 g
- Sacharidy
- 23.42 g
- Tuk
- 18.04 g
- Vláknina
- 2.88 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 Min
Monkfish and prawn soup
1h
Pork and Mushroom Broth
1 godz. 25 min
Brodet (Fish stew)
1h 15min
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
1h
Thai Mussels
25 Min
Thai Steamed Salmon Parcels
45min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 Min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 Min
Caldeirada (Fish Stew)
45min
Asian Steamed Side of Salmon
1h 45min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 Min