Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g extra virgin olive oil
- 100 g onions, quartered
- 2 roasted red peppers, preserved
- 2 garlic cloves
- 100 g tinned chopped tomatoes
- 150 g dry white wine
- 200 g fish stock
- 8 - 10 saffron threads
- ½ tsp smoked paprika, hot or sweet
- 1 pinch fine sea salt
- 500 g potatoes, peeled, cut in pieces (2-3 cm)
- 500 g fresh mussels, scrubbed and debearded
- 800 g gilthead bream, fillets, sliced (5 cm)
- 1 Tbsp fresh parsley, leaves only, roughly chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1899 kJ / 454 kcal
- Protein
- 49.59 g
- Sacharidy
- 23.42 g
- Tuk
- 18.04 g
- Vláknina
- 2.88 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1h 50min
Seafood Risotto
40min
Prawn Chow Mein
45 min
Prawn Saganaki
35min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2 godz. 30 min
Seafood Pozole
1 godz. 15 min
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
1 godz.
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 godz. 20 min
Seafood Korma
40min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min