
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g extra virgin olive oil
- 100 g onions, quartered
- 2 roasted red peppers, preserved
- 2 garlic cloves
- 100 g tinned chopped tomatoes
- 150 g dry white wine
- 200 g fish stock
- 8 - 10 saffron threads
- ½ tsp smoked paprika, hot or sweet
- 1 pinch fine sea salt
- 500 g potatoes, peeled, cut in pieces (2-3 cm)
- 500 g fresh mussels, scrubbed and debearded
- 800 g gilthead bream, fillets, sliced (5 cm)
- 1 Tbsp fresh parsley, leaves only, roughly chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1899 kJ / 454 kcal
- Protein
- 49.59 g
- Sacharidy
- 23.42 g
- Tuk
- 18.04 g
- Vláknina
- 2.88 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Seafood Korma
40min
Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice
1hod.
Brodet (Fish stew)
1hod. 15min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Veracruz Fish
30min
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45min
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50min
Seafood Korma
40min
Seafood Stew with Coconut Milk
35min
Cumin Lamb and Aubergine Stew
1hod. 10min
Keralan Fish Curry
30min
Seafood Risotto
40min