Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g extra virgin olive oil
- 100 g onions, quartered
- 2 roasted red peppers, preserved
- 2 garlic cloves
- 100 g tinned chopped tomatoes
- 150 g dry white wine
- 200 g fish stock
- 8 - 10 saffron threads
- ½ tsp smoked paprika, hot or sweet
- 1 pinch fine sea salt
- 500 g potatoes, peeled, cut in pieces (2-3 cm)
- 500 g fresh mussels, scrubbed and debearded
- 800 g gilthead bream, fillets, sliced (5 cm)
- 1 Tbsp fresh parsley, leaves only, roughly chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1899 kJ / 454 kcal
- Protein
- 49.59 g
- Sacharidy
- 23.42 g
- Tuk
- 18.04 g
- Vláknina
- 2.88 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5 min.
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 Std.
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 Min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 Min
Caldeirada (Fish Stew)
45 Min
Brodet (Fish stew)
1 Std. 15 Min
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45 Min
Thai Steamed Salmon Parcels
45 Min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 Min
Beef and Tomato Stew
1 Std. 25 Min
Chicken and mushrooms in red wine
45 Min
Chicken and Mushroom Balti
50 Min