Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g carrot, cut in pieces
- 20 g dried shiitake mushrooms, rehydrated in hot water
- 20 g dried wood ear mushrooms, rehydrated in hot water
- 40 g fresh king oyster mushrooms
- 40 g fresh enokitake mushrooms
- 90 g tomatoes, quartered
- 20 g olive oil
- 10 g soy sauce
- 1000 g water
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
nebo 2 tsp vegetable stock paste, homemade - 200 g thick wheat noodles
- 100 g firm tofu, coarsely chopped
- 50 g mangetout
- 30 g celery stalk, cut in pieces (2-3 cm)
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- 1 Tbsp vinegar
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2792 kJ / 667 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 104 g
- Tuk
- 14 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Seitan Chilli
25 min
Aubergine and Tomato Pasta
45 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Potato Curry
12 godz. 50 min
Hearty Soya Bean Soup
50 min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13h 25min
Vegetable Curry with Rice
50 min
Tofu stew
30 dk
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1 godz. 5 min
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min