Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g carrot, cut in pieces
- 20 g dried shiitake mushrooms, rehydrated in hot water
- 20 g dried wood ear mushrooms, rehydrated in hot water
- 40 g fresh king oyster mushrooms
- 40 g fresh enokitake mushrooms
- 90 g tomatoes, quartered
- 20 g olive oil
- 10 g soy sauce
- 1000 g water
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
nebo 2 tsp vegetable stock paste, homemade - 200 g thick wheat noodles
- 100 g firm tofu, coarsely chopped
- 50 g mangetout
- 30 g celery stalk, cut in pieces (2-3 cm)
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- 1 Tbsp vinegar
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2792 kJ / 667 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 104 g
- Tuk
- 14 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tofu stew
30 min
Mushroom-filled Buns
1 Std. 20 Min
Indian Vegetable Curry
50min
Chinese Style Stir-Fried Vegetables
30 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 Min
Iranian Vegetable Stew
1 Std. 30 Min
Steamed Tofu
30 min
Tofu stew
30 min
Seitan Chilli
25 min
Vegetable Biryani
50min
Chana Masala
45 Min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min