Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g carrot, cut in pieces
- 20 g dried shiitake mushrooms, rehydrated in hot water
- 20 g dried wood ear mushrooms, rehydrated in hot water
- 40 g fresh king oyster mushrooms
- 40 g fresh enokitake mushrooms
- 90 g tomatoes, quartered
- 20 g olive oil
- 10 g soy sauce
- 1000 g water
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
nebo 2 tsp vegetable stock paste, homemade - 200 g thick wheat noodles
- 100 g firm tofu, coarsely chopped
- 50 g mangetout
- 30 g celery stalk, cut in pieces (2-3 cm)
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- 1 Tbsp vinegar
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2792 kJ / 667 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 104 g
- Tuk
- 14 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chinese Style Stir-Fried Vegetables
30min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30min
Sweet Potato Curry
30min
Tofu stew
30min
Cape Malay Vegetable Curry
35 min
Hearty Soya Bean Soup
50 min
Pasta and Chickpea Salad
25min
Iranian Vegetable Stew
1h 30min
Vegetable Stroganoff
30min
Tofu stew
30min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min